Witam wszystkich, mój problem jest taki: podłączam swojego iPhone'a do ładowarki (oryginalny komplet), przy baterii pokazuje się że ładuje a bateria stoi w miejscu lub spada. Skoczyłem od razu po nową baterie, wymieniłem ale nadal to samo. Zastanawiam się czy próbować jutro zmienić gniazdo ładowania, ale wydaje mi się że z nim jest wszystko w porządku tym bardziej że bez problemu łączy sie z iTunes. Czyżby układ U2 byłby do wymiany? Proszę o jakieś sugestie. Pozdrawiam

iPhone 5S Nie ładuje baterii

Best Answer skoczek97 , 16 February 2017 - 11:16
Muszę przyznać że bardzo pomocna odpowiedź. Wymieniłem gniazdo ładowania, jak na razie jest wszystko w porządku, z 20% naładował się do 70% bez żadnego problemu. Proszę nie zamykać tematu, gdyby okazało się że w ciągu najbliższych dni znów było by coś nie tak, to napiszę rozwiązanie

Posted 15 February 2017 - 18:58
Posted 16 February 2017 - 10:40
Bardzo możliwe.
Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl
ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków
kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91
Posted 16 February 2017 - 11:16 Best Answer
Muszę przyznać że bardzo pomocna odpowiedź. Wymieniłem gniazdo ładowania, jak na razie jest wszystko w porządku, z 20% naładował się do 70% bez żadnego problemu. Proszę nie zamykać tematu, gdyby okazało się że w ciągu najbliższych dni znów było by coś nie tak, to napiszę rozwiązanie
Posted 26 February 2017 - 13:39
Gdzie zakupiłeś gniazdo ładowania?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users