Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

zapchany głośnik iphone 6

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Dawid Nowak

Dawid Nowak
  • 6 posts

Posted 01 February 2017 - 20:58

Witam

Kupiłem wczoraj używanego iPhone 6 i mam problem z zasyfionymi  kurzem dziurkami głośnika nie widać nawet tej siateczki.

Proszę o jakieś porady jak to dobrze wyczyścić próbowałem wykałaczkom a także dmuchałem kompresorem ale nie za wiele wydmuchało bo balem się dmuchać z bliska żeby nie uszkodzić głośnika .

#2 macsupport

macsupport

• 8620 posts
  • SkądKraków

Posted 01 February 2017 - 21:01

Żadne czyszczenie nic nie da. Te siateczki się wymienia na nowe. Jak to czyścisz to tylko wciskasz brud do środka. A jak dmuchniesz mocniej kompresorem to załatwisz głośnik albo mikrofon.

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#3 ziom684

ziom684
  • 25 posts
  • SkądZabrze

Posted 01 February 2017 - 22:34

Dokładnie tak jak pisze mój przedmówca kompresorem i innymi wynalazkami w sprayu można uszkodzić telefon.

#4 bee3

bee3
  • 3841 posts

Posted 01 February 2017 - 22:57

Witam

Kupiłem wczoraj używanego iPhone 6 i mam problem z zasyfionymi  kurzem dziurkami głośnika nie widać nawet tej siateczki.

Proszę o jakieś porady jak to dobrze wyczyścić próbowałem wykałaczkom a także dmuchałem kompresorem ale nie za wiele wydmuchało bo balem się dmuchać z bliska żeby nie uszkodzić głośnika .

Bo jak siatka jest zaklejona brudem, a chcesz pozostać przy oryginalnej to czyszczenie wypada powierzyć komuś (serwis ?) kto będzie w stanie wyczyścić ją od wewnątrz nie psując głośnika, mikrofonu czy reszty telefonu.

Pomogłem ?   -  Lubię to 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users