Zmiana Konta Apple ID
Napisano 29 stycznia 2017 - 16:36
Napisano 29 stycznia 2017 - 16:55
Napisano 29 stycznia 2017 - 17:18
Nie.
Beznadziejnie jest to zrobione.. teraz od nowa muszę bawić się w ściąganie i ustawianie appek pod nowe konto..
A da radę połączyć te dwa konta w AppStore żebym nie musiał za każdym razem przy uaktualnieniu wpisywać hasła?
Napisano 29 stycznia 2017 - 18:00
Napisano 29 stycznia 2017 - 18:32
Nie da sie łączyć nic. To chyba logiczne ze jak sie logujesz na inne konto to nie możesz pobierać ani aktualizować apek z innego konta, tym bardziej płatnych.To po co zmieniasz konto jak masz dostęp do starego?
Już tłumaczę Kupiłem nowy telefon iPhone 7 i chciałem zalogować się na moje stare konto, ale jak się okazało była włączona tam weryfikacja dwuetapowa i aby korzystać z telefonu musiałem podać kod sms który był wysyłany na już nieistniejący numer telefonu.. Miły pan ze wsparcia Apple kazał mi stworzyć nowe konto i aktywować iphona i czekać na odzyskanie konta. Dziś konto odzyskałem... Teraz nastepne pytanie co z aplikacjami płatnymi iMovie Keynote Pages i Numbers? Da rade to jakoś przerzucić na to stare konto ?
Napisano 29 stycznia 2017 - 19:49
Keynote, Pages czy Number będzie przypisane do konta tego na którym po raz pierwszy był aktywowany iPhone i nie da się przerzucić na stare konto za free.
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych