Witam,
Mam problem w moim iphone 7 z aplikacja "Przypomnienia", który polega na tym, że co któreś przypomnienie nie wyświetla mi się na telefonie, tzn np: z dziesiąciu przypomnień jedno lub dwa telefon sobie ominie.To samo tyczy się aplikacji "Kalendarz" i wydarzenia w nim zapisane, jadno na kilka zostaje ominięte przez telefon. Bardzo dziwna sprawa.
Od razu zaznaczam, ze błędy typu, że nie ustwiłem alertu, czy ustawienie powiedomień kolendarza darujmy sobie. To jest dobrze ustawione, bo jednak wiekszość alertów działa, jednak to, że co któreś opuszcza spowodowało, ze nie ufam tym aplikacjom i musze posiłkowac się kalendarzem google (mając iphone nie o to chodzi)
Robiłem dziesiątki testów, odłączenie kalendarza od iCloud i wiele innych i zauważyłem, że jak odłączę telefon od internetu całkowicie tzn. wyłaczę wifi i sieć komórkową, to wtedy (chyba) jest OK. Z tym, że mnie to nie ratuje, pionieważ ja musze miec cały czas dostęp do sieci.
Prosze nie proponować mi innych aplikacji, gdyż własnie zalezy mi na systemowym kalendarzu, który NIE POWINIEN opuszczać wydarzeń.
Czy ktoś z Was spotkał się z tym? Prosze o pomoc.