Mam problem z iPhonem 7. Podczas uciszania przyciskiem nie ma wibracji i informacji o uciszeniu, a jeżeli ktoś do mnie dzwoni na włączonym dźwięku to nie ma dźwięku połączenia. Poza tymi sytuacjami dźwięk i wibracje działają. Wygląda to tak jakby telefon był cały czas uciszony i nie dało się go odciszyć. Regulacja głośności działa tylko tylko przyciskiem głośności +-. Tak samo z aplikacjami typu snap, dopóki nie nacisnę górnego przycisku od dźwięku to jest cisza. A na przycisk kompletnego uciszenia (z czerwonym wnętrzem) zero reakcji. Miał ktoś podobny problem? Może coś włączyłem? "Nie przeszkadzać" oraz tryb nocny są wyłączone. Nie robią problemów z gwarancją? Pierwszy iPhone i takie jaja

iPhone 7 - nie działa przycisk uciszania
Rozpoczęty przez
konrad53
, 09 sty 2017 09:36
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 stycznia 2017 - 09:36
Napisano 09 stycznia 2017 - 19:10
Temat nieaktualny, podłubałem paznokciem w tm przycisku i już dobrze się przesuwa (bo było czuć coś nie tak) i wszystko działa
Napisano 30 stycznia 2017 - 00:50
Po prostu miedzy przyciskiem zbiera sie sporo brudu i po czasie przycisk nie zachowuje sie tak jak powinien, wystarczy przeczyscic to miejsce wykalaczka i problem na miesiac z glowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych