Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pozioma kreska wzdłuż ekranu przy robieniu zdjęć przednią kamerką

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 merveilles

merveilles
  • 5 postów

Napisano 08 stycznia 2017 - 21:44

Witam, posiadam iphone 6s i dzisiaj nagle pojawiła się kreska wzdłuż ekranu kiedy robię zdjęcia przednią kamerką. W aplikacjach jak snapchat czy instagram ta kreska jest o wiele szersza.Telefon nie upadł i nic się z  nim nie stało co mogłoby wywołać taki efekt. Czy ktoś również miał styczność z takim problemem?

Witam, posiadam iphone 6s i dzisiaj nagle pojawiła się kreska wzdłuż ekranu kiedy robię zdjęcia przednią kamerką. W aplikacjach jak snapchat czy instagram ta kreska jest o wiele szersza.Telefon nie upadł i nic się z  nim nie stało co mogłoby wywołać taki efekt. Czy ktoś również miał styczność z takim problemem?

Pionowa* przepraszam za błąd

Załączone pliki

#2 Łukasz Banach

Łukasz Banach
  • 232 postów

Napisano 08 stycznia 2017 - 22:32

Ja w swoim Iphone 7 kilka dni po zakupie miałem cały ekran w takich kreskach, serwis i wymiana na nowy.

 MacBook Pro (2019) | Intel Core i5 8 generacji Quad-Core TurboBoost do 3.9GHZ | 8GB 2133MHZ | Iris Pro 645 1536MB |  iPhone XS Max 64GB Gold | Apple Watch Series 5 44mm Silver | AirPods Pro

#3 merveilles

merveilles
  • 5 postów

Napisano 08 stycznia 2017 - 22:39

Ja w swoim Iphone 7 kilka dni po zakupie miałem cały ekran w takich kreskach, serwis i wymiana na nowy.

ile dni trwała wymiana?

#4 bee3

bee3
  • 3 841 postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 00:04

Wymiana całego iPhone trwa zwykle 2-3 dni, ale Twoim przypadku problem może być np. z przednią kamerką i wtedy musisz przygotować się na tydzień bez telefonu (bo pojechałby do europejskiego centrum Apple na wymianę ekranu). 

Pomogłem ?   -  Lubię to 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych