Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5S - samoczynne włączanie/wyłączanie trybu cichego.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 sebastian.4s

sebastian.4s
  • 101 postów

Napisano 04 stycznia 2017 - 13:10

Witajcie,

Od dwóch miesięcy mam problem z moim iPhone 5S (posiadam od nowości, nigdy nie naprawiany, ani nigdy nie upadł), w którym samoczynnie włącza/wyłącza się tryb cichy bez względu na pozycję suwaka. Robiłem reset ustawień fabrycznych z przywróceniem z iCloud ale nie pomogło. Nie mogę znaleźć reguły na to. Czasem zdarza się to kilka razy dziennie a innym razem przez kilka dni mam spokój. Dochodzi do tego, że dzieje się to nawet wtedy kiedy telefon leży na stole i nikt go nie rusza. Czasami nawet kilka razy pod rząd tryb cichy włącza się i wyłącza. Czy to może oznaczać uszkodzony ten suwak do wyciszania?

Pozdrawiam! 

#2 vaya

vaya
  • 176 postów

Napisano 07 stycznia 2017 - 19:02

Do wymiany taśma power/volume.

#3 AppleMobile.pl

AppleMobile.pl

• 477 postów
  • SkądSzczecin, Wojska Polskiego 50, tel:889277288

Napisano 08 stycznia 2017 - 18:22

Ewentualnie po zalaniu... Serwis cię nie ominie.

AppleMobile.pl - Serwis iPhone, iPod, iPad Szczecin - Pierwszy i jedyny serwis urządzęń Apple w Zachodniopomorskim autoryzowany przez MyApple.pl Masz pytania? Dzwoń! tel: 889 277 288 - Naprawy wysyłkowe na terenie całego kraju! http://www.facebook.com/AppleMobilePL

#4 sebastian.4s

sebastian.4s
  • 101 postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 14:13

@vaya - Dzięki za info.

@AppleMoblie - Dzięki za info również, ale mam ten telefon od nowości i nigdy nie był zalany.

#5 AppleMobile.pl

AppleMobile.pl

• 477 postów
  • SkądSzczecin, Wojska Polskiego 50, tel:889277288

Napisano 16 stycznia 2017 - 20:20

@vaya - Dzięki za info.

@AppleMoblie - Dzięki za info również, ale mam ten telefon od nowości i nigdy nie był zalany.

Za dużo różnych sytuacji widziałem, aby uwierzyć Ci na słowo. Ostatnio nawet moja własna mama przekonującym głosem mówiła, że nie zalała swojego macbooka, a po otwarciu okazało się, że komputer napił się trochę kawy. Niewiadomo jak, niewiadomo kiedy ;-) Jednak jeżeli mimo wszystko jesteś pewien, to wymiana taśmy załatwi problem.

AppleMobile.pl - Serwis iPhone, iPod, iPad Szczecin - Pierwszy i jedyny serwis urządzęń Apple w Zachodniopomorskim autoryzowany przez MyApple.pl Masz pytania? Dzwoń! tel: 889 277 288 - Naprawy wysyłkowe na terenie całego kraju! http://www.facebook.com/AppleMobilePL

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych