Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5s iOs 10.x nie działa budzik ;(

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kluczoss

Kluczoss
  • 3 postów

Napisano 01 stycznia 2017 - 13:49

Witam,

zdażyło mi się to dzisiaj już po raz trzeci, że budzik nie dzwonił a tylko wibrował, ostatnio miało to miejsce niecały miesiąc temu i dzisiaj. Niestety jest to delikatnie mówiąc z leksza denerwujące (żeby nie używać zbędnych epitetów).

Po pierwszym razie kiedy nie zadzwonił, zawsze przed załączaniem nowego zamykam wszystkie możliwe aplikacje i okienka, a także czyszczę pamięć poprzez trzymanie przycisku home na ekranie wyłączenia telefonu i potem ustawiam budzik. Niestety nie można powiedzieć, że mogę na nim polegać tym bardziej, że to nie jest myphone za 200zł z biedronki.

Oprogramowanie najnowsze więc nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Z góry dzięki za pomoc i sugestie.

#2 cesiu111

cesiu111
  • 742 postów
  • SkądRz

Napisano 01 stycznia 2017 - 14:07

Też mi się to zdażyło parę razy, z tym że telefon nawet nie zawibrował, więc zaspałem do pracy. Jest to lekko mówiąc irytujące.

#3 Kluczoss

Kluczoss
  • 3 postów

Napisano 01 stycznia 2017 - 14:25

Teraz zauważyłem że jak ktoś dzwoni to też nie ma dźwięku mimo tego że już kilka razy zmieniałem tryb z cichego na normalny podejrzewam że pomoże tylko reset, mimo to dziwne to

#4 Macies24

Macies24
  • 5 postów

Napisano 05 stycznia 2017 - 16:38

U mnie dzis zdażyło się coś podobnego, na ekranie tylko był pokazany budzik, ale nie dzwonił ani nie wibrował. Potem chciałem posłuchać muzyki ale tez się nie odtwarzała. To samo było z YouTube. Zdarzyło mi się to drugi raz. Po włączeniu i wyłączeniu iPhona juz było ok.

iPhone 5S 32GB Silver 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych