Firma iSkin jeden z liderów w produkcji "odzieży ochronnej" dla iPodów zaprezentowała na targach MacWorld swoje najnowsze produkty.
Nowością w ofercie producenta jest produkt o nazwie ProTouch, jest to pokrowiec przeznaczony do nowych super cienkich, aluminiowych klawiatur. ProTouch został wykonany z silikonu i antypoślizgowego materiału nałożonego w okolicach klawiszy. Jeśli pokrowiec ulegnie zabrudzeniu można go w bardzo łatwy sposób ściągnąć i wyprać np. w pralce. Pokrowiec dostępny jest w trzech wariantach kolorystycznych: różowym, niebieskim i czarnym a jego cena to 25$
Kolejna ofertą iSkin jest eVo3 classic, pokrowiec przeznaczony dla iPod Classic w kolorze czarnym i przezroczystym, jak u poprzednika produkt wykonano z antypoślizgowego silikonu, który opina całego iPoda, dodatkowo posiada ochraniacz na ekran naszego odtwarzacza. Cena pokrowca to 35$
Strona producenta http://www.iskin.com/

Pokrowce od iSkin
Rozpoczęty przez
b.milewski
, 18 sty 2008 18:28
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 stycznia 2008 - 18:28
Napisano 18 stycznia 2008 - 18:48
Całkiem ciekawe, lecz:
- Ani nie mam iMacka (a co za tym idzie takiej klawiatury) ;(
- Ani też nie mam iPoda Video ;((
Coś dla iPhone zaprezentowali może?
- Ani nie mam iMacka (a co za tym idzie takiej klawiatury) ;(
- Ani też nie mam iPoda Video ;((
Coś dla iPhone zaprezentowali może?
Napisano 18 stycznia 2008 - 18:54
Jeszcze jakiś link by się do tego newsa przydał, http://www.iskin.com/
Napisano 18 stycznia 2008 - 19:00
Jeszcze jakiś link by się do tego newsa przydał, http://www.iskin.com/
faktycznie Hex zapomniałem już zamieszczam w newsie, na stronie producenta są także pokrowce dla iPhone i całej rodziny iPodów.
Napisano 18 stycznia 2008 - 21:10
te tutaj zaprezentowane to sa brzydkie ta na i poda na na klawiature to jakos tak glupio miec cos takiego
a ostanio widzialem w ispoci byla taka nakleika na MBP ten panel przedni obok touch pada i na pada tez , czy w MBP sie to jakos wyciera po dlugim czasie uzywania ,czy z aluminium si nic nie dzieje? albo z touchpadem?
Napisano 18 stycznia 2008 - 21:25
Nie ufam iSkin. Mialem ich dwa produkty. Nie bylem zadowolony. Kupilem niebieski silikon na klawiature PB 15''. Lipa, jakby niedopasowana. Ogolnie dobrze wygladalo, ale z bliska widac bylo niedociagniecia. Kupilem tez czerwona "kurteczke" na iPhone. Przez dwa tygodnie super - pozniej sie rozciagnela.
Napisano 19 stycznia 2008 - 03:40
odradzam pokrowce wykonane z gumy silikonwej (miękkiej) ja zakupiłem taki firmy xtrememac i po 2 miesiącach czy to 3 sflaczał i iPod nano 2gen wypadał z niego - owszem ładnie w nim się reprezentował ale straszne g. szkoda tylko, że wywaliłem w to tyle kasy bo z iSpot.
Napisano 20 stycznia 2008 - 17:35
generalnie te sylikonowe sa do bani, strasznie ciezko iPoda do kieszeni wlozyc w takim opakowaniu
Napisano 20 stycznia 2008 - 17:49
Ja używam na przemian Applowskich skarpet i twardy Clear Acrylic brushed metal Belkina. Z obu jestem bardzo zadowolony.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych