Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iphone 6 - problem z ładowaniem!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 xrogerosx

xrogerosx
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 25 grudnia 2016 - 08:53

Witam Panowie oraz Panie!

Wczoraj miałem pewną taką sytuację, że wypadł mi mój ip6 (który jest noszony w etui) na płytki, z tym że uderzenie było dość mocne bo jakoś akurat kończyłem rozmowę i tak niefortunnie wypadł i uderzył dość mocno :( telefon się wyłączył, ale go włączyłem i normalnie wydawało mi się, że działa, lecz po chwili sam sie zresetował i było tak kilka razy. Zrobiłem mu hard reset i niby wydaje mi się, że pomogło, bo już się nie wyłącza :D Lecz powstał problem inny, kluczowy.. bateria się ładuje do 16-25% i dalej nie chce iść, a jak się doładuje nawet do tych 25% to spada jak zła, kilkanaście sms i nagle mam 7% po 3minutach.Miał ktoś już taki problem ze swoim telefonem? 

#2 roth

roth
  • 109 postów

Napisano 25 grudnia 2016 - 14:36

Po upadku wszystko mogło się stać. Serwis

#3 assaabloy

assaabloy
  • 128 postów

Napisano 25 grudnia 2016 - 21:55

jaki ten iphone(apple) jest zły ,  rzucasz nim o sciane i sie psuje  :mellow:  telefony na korbke z androidem w 45 tym były lepsze bo mogłeś szwaba nim rzucic i telefon przezył a szkop nie ! ah ten IOS i APPLE to juz nie to bez Jobsa !! trza sie przesiac na Androida i SZAJSUNGA  :lol:  :lol:

#4 Mikołaj Różycki

Mikołaj Różycki
  • 110 postów

Napisano 26 grudnia 2016 - 00:38

Assaabloy Ty szukasz zaczepki? Ja nie rozumiem czemu ludzie tacy jak Ty nie dostają ostrzeżeń i banów na tym forum... Chłopak pyta się o radę, w ogóle nie narzeka a Ty spamujesz.

Co do telefonu - jak nie ma jakichś dużych zewnętrznych śladów to jeszcze szansa, że może nawet na gwarancji Ci to zrobią jeśli masz?
  • makemymind lubi to

#5 xrogerosx

xrogerosx
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 27 grudnia 2016 - 08:46

oj Telefon już dawno po gwarancji, więc nie liczę na to nawet :< no nic, dziś jadę do serwisu zostawić i zobaczymy co tam się stało ;)

#6 xrogerosx

xrogerosx
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 29 grudnia 2016 - 14:45

sprawa rozwiązana, telefon był w serwisie i okazało się, że bateria do wymiany :) po wymianie wszystko działa tak jak należy!

dzięki i pozdrawiam ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych