Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MacBook Air 13" - głośny gładzik?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Morgomir

Morgomir
  • 31 postów

Napisano 20 grudnia 2016 - 16:18

łCześć!

Miałem okazje pobawić sie macbookiem pro 2015 przez 2 tygodnie, po tym czasie zdecydowałem się na zakup nowego macbooka air 13".
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to głośniejszy gładzik i to, że sprzęt dość ślisko trzyma się biurka. Czy ktoś ma / miał oba i może porównać, czy rzeczywiście tak jest? Czy ten gładzik w Air tak ma, czy po prostu musi się rozklikać xd? 

Pytanie następne - jak to możliwe, że po pierwszym włączeniu ma 3 cykle ładowania :D

Użytkownik Morgomir edytował ten post 20 grudnia 2016 - 17:05

#2 tka11

tka11
  • 455 postów

Napisano 20 grudnia 2016 - 18:06

łCześć!

Miałem okazje pobawić sie macbookiem pro 2015 przez 2 tygodnie, po tym czasie zdecydowałem się na zakup nowego macbooka air 13".
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to głośniejszy gładzik i to, że sprzęt dość ślisko trzyma się biurka. Czy ktoś ma / miał oba i może porównać, czy rzeczywiście tak jest? Czy ten gładzik w Air tak ma, czy po prostu musi się rozklikać xd? 

Pytanie następne - jak to możliwe, że po pierwszym włączeniu ma 3 cykle ładowania :D

1.) W Pro 2015 jest inny gładzik, coś jak panel dotykowy z wyczuciem na siłę nacisku, w Airze jest jeszcze ten starszy równie dobry, no ale inny.  :lol:

2.) To dziwne mój Air trzyma się biurka niczym beton.

3.) Fabryka, testy, kontrola jakości... To normalne...

#3 Morgomir

Morgomir
  • 31 postów

Napisano 20 grudnia 2016 - 18:47

Zauważyłem, że z force touch, z którego i tak bym nie korzystał, no ale ten jest jednak... Inny, glosniejszy :D Pewnie kwestia przyzwyczajenia.

Może to kwestia biurka...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych