Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone sie zacina podczas wykonywania połączenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 serdi

serdi
  • 2 postów

Napisano 02 grudnia 2016 - 22:42

Witam tak jak w tytule otóż posiadam iphone 5s wersję 16gb i najnowszy ios 10.1.1 i mam pewnien problem. Wszystko funkcję chodzą bez zarzutów ale kiedy próbuję wykonać połączenie iphone się kompletnie zacina i nie da się nic zrobić nawet rozłączyć osoba do której dzwonię może odebrać połączenie ale nic nie słyszy od razu mówię mikrofon jest sprawny. Może ktoś z was mi doradzi co mam w tej sytuacji zrobić może to kwestia systemu ale przywracałem do ustawień fabrycznych i ten sam problem. Z góry dziękuję za pomoc 

w sumie nie tyle co zacina co zawiesza D 

#2 Giallorosso

Giallorosso
  • 848 postów
  • SkądKatowice

Napisano 03 grudnia 2016 - 09:14

Skoro przywracałeś ustawienia fabryczne i nie pomogło, zostaje serwis.
<p>•Telefon• iPhone 3G• htc Touch HD•htc HD2•htc Desire HD•htc Sensation•htc One X•Samsung Galaxy Note 2•iPhone 4•iPhone 5•iPhone 5s•htc One m8•iPhone5s•iPhone 6•iPhone 5s•iPhone 6s•iPhone SE•iPhone 7•iPhone 8•iPhone XS Max•Tablet•Samsung Galaxy Tab 2 10.1•iPad 3•iPad mini 2 Retina• iPad Air 2

#3 serdi

serdi
  • 2 postów

Napisano 12 grudnia 2016 - 11:58

już chyba doszłem co to jest [WULGARYZM] sie buzzer czy jak to sie tam zwie kupie wymienie i dam znać co i jak 

#4 Giallorosso

Giallorosso
  • 848 postów
  • SkądKatowice

Napisano 12 grudnia 2016 - 22:12

już chyba doszłem co to jest [WULGARYZM] sie buzzer czy jak to sie tam zwie kupie wymienie i dam znać co i jak 

W pierwszej kolejności zainwestuj w słownik języka polskiego.

<p>•Telefon• iPhone 3G• htc Touch HD•htc HD2•htc Desire HD•htc Sensation•htc One X•Samsung Galaxy Note 2•iPhone 4•iPhone 5•iPhone 5s•htc One m8•iPhone5s•iPhone 6•iPhone 5s•iPhone 6s•iPhone SE•iPhone 7•iPhone 8•iPhone XS Max•Tablet•Samsung Galaxy Tab 2 10.1•iPad 3•iPad mini 2 Retina• iPad Air 2

#5 jointpocket

jointpocket
  • 179 postów

Napisano 12 grudnia 2016 - 23:13

Serdi a przypadkiem jak to określiłeś nie "[WULGARYZM]" Ci sie słownik?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych