Witam
Chciaem sobie postawic na nowo system, ale podczas wlaczenia maca zadna komedna z stad nie dziala
https://support.appl.../pl-pl/HT201314
Jakis pomsyl ?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 22 listopada 2016 - 00:18
Witam
Chciaem sobie postawic na nowo system, ale podczas wlaczenia maca zadna komedna z stad nie dziala
https://support.appl.../pl-pl/HT201314
Jakis pomsyl ?
Napisano 22 listopada 2016 - 06:38
Napisano 22 listopada 2016 - 09:22
Zlituj się i napisz chociaż jaki to komputer, z którego roku itp.
Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl
ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków
kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91
Napisano 22 listopada 2016 - 10:24
Zlituj się i napisz chociaż jaki to komputer, z którego roku itp.
A1260, generalnie nawet time machinem robiłem backupa, włączam maca z altem i mam "odzyskiwanie systemu 10.11". W time machine nie ma żadnego punktu do przywracania, dysk archiwizacyjny jest podłączony, a najlepsze to, że wczoraj jeszcze robiłem backupa. Pobieranie systemu przez internet nie działa. Właśnie robię trasnmackiem pena.
Napisano 22 listopada 2016 - 10:36
W tym MacBooku nie działa odzyskiwanie systemu przez Internet, gdybyś doczytał dokładnie artykuły od Apple to byś się tego dowiedział. Ta funkcja jest w nowszych MacBookach. W tym swoim musisz ściągnąć system z AppStore, zrobić pendrive bootowalny i zainstalować z niego system. Potem ewentualnie można podłączyć dysk Time Machine i zrobić migrację danych.
Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl
ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków
kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91
Napisano 22 listopada 2016 - 10:47
W tym MacBooku nie działa odzyskiwanie systemu przez Internet, gdybyś doczytał dokładnie artykuły od Apple to byś się tego dowiedział. Ta funkcja jest w nowszych MacBookach. W tym swoim musisz ściągnąć system z AppStore, zrobić pendrive bootowalny i zainstalować z niego system. Potem ewentualnie można podłączyć dysk Time Machine i zrobić migrację danych.
Pen się robi, tylko trwa to tyle, że.... Włączyłem jeszcze raz maca, podpiąłem dysk archiwizacyjny i cud, w time machine pojawiły się punkty, które miałem, właśnie przywracam system,,,
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych