Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 6 - dotyk nie działa prawidłowo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Krzysztof Białoskórski

Krzysztof Białoskórski
  • 3 postów

Napisano 06 listopada 2016 - 22:10

Witajcie,

w lipcu miałem wymieniany panel dotykowy w iDream Apple Premium Reseller ( niestety kontakt Iphona z chodnikiem) i wszystko działało ok.

Od kilku dni pojawia się dziwny problem, gdyż dotyk działa z dużym opóźnieniem albo wcale ( głównie w prawym dolnym rogu ).

Próbowałem już hard reset, wymazanie całej zawartości i przywrócenie z iCloud, a także wymazanie zawartości i skonfigurowanie jako całkiem nowego iPhone i nic nie zadziałało. Dalej problem po jakimś czasie się pojawia.

Niestety w  iDream Apple Premium Reseller  powiedzieli, że dają tylko 90 dni gwarancji i to już minęło i ewentualnie mogą coś zrobić odpłatnie.

Na infolinii Apple również mi powiedziano, że tylko odpłatna wymiana wchodzi w grę.

Telefon zakupiony na firmę w T-mobile w lipcu 2015r.

Macie jakiś pomysł jak można rozwiązać taką sytuację? Może rękojmia u sprzedawcy czyli T-mobile? Miał ktoś podobną sytuację?

Dzięki

#2 nie_lubie_jablek

nie_lubie_jablek
  • 2 947 postów

Napisano 06 listopada 2016 - 22:21

A nie jest tak ze masz rękojmie na nowo zakupiona cześć czyli ekran? Może w te stronę idź bo wtedy nic nie musisz udowadniać tylko przyjmuje się ze ta cześć była już wadliwa w momencie zakupu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych