Witam mam pytanie czy spotkaliście się z czymś takim ze przestały ci przychodzić powiadomienia push na iPhonie 6 (iOS 10) chodzi mi dokładnie o aplikacje mail w iPhonie na Macu poczta przychodzi dobrze ale na macku to nie jest push tylko z tego co wiem tylko IDLE próbowałem już chyba wszystkiego przywracałem iPhone do ustawień fabrycznych jako nowe urządzenie przez iTunes resetowałem ustawienia sieciowe wylogowywałem się z iCloud na iPhonie i nadal powiadomienia przychodzą jak chcą raz są zaraz taka jak powinny działać a raz potrafi poczta przyjść po 1,5 godziny oczywiście w ustawieniami mam włączony push mam włączone dane komórkowe wifi nie używam trybu oszczędzania energii . Czy macie może jakieś rozwiązanie na mój problem byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
iPhone 6 iOS 10.1 brak powiadomień push w aplikacji mail
Rozpoczęty przez
Tomasz Kabziński
, 04 lis 2016 20:53
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 listopada 2016 - 20:53
Napisano 04 listopada 2016 - 22:50
Miałem to samo na 6s. Przerzuciłem się na Outlooka i jestem zadowolony, działa wiele lepiej niż stockowy klient.
Napisano 04 listopada 2016 - 22:55
Miałem to samo na 6s. Przerzuciłem się na Outlooka i jestem zadowolony, działa wiele lepiej niż stockowy klient.
Ja wiem że na Outlooku działa dobrze ale nie jest to rozwiązanie problemu do tej pory byłem bardzo zadowolony z klienta mail i właśnie dlatego szukam rozwiązania problemu nie przychodzących powiadomień push
Napisano 05 listopada 2016 - 21:28
@autor
Usuń konto w stokowej aplikacjii mail, bo ta wbudowana to jakaś pomyłka Apple i zainstaluj sobie z App Store "myMail"
Ta apka to rewelacja, korzystałem z niej na Androidzie a teraz korzystam na iOS. Konto ustawione mam na onet.pl
Jeśli chodzi o powiadomienia push to przychodzą one od razu, a nie po pół, godzinie czy czasem po dniu jak to ma się w aplikacji stokowej. Skonfiguruj sobie konto tylko i nic nie trzeba dalej robić. Ps: w ustawieniach można wyłączyć reklamy na zawsze.
Pozdrawiam
Usuń konto w stokowej aplikacjii mail, bo ta wbudowana to jakaś pomyłka Apple i zainstaluj sobie z App Store "myMail"
Ta apka to rewelacja, korzystałem z niej na Androidzie a teraz korzystam na iOS. Konto ustawione mam na onet.pl
Jeśli chodzi o powiadomienia push to przychodzą one od razu, a nie po pół, godzinie czy czasem po dniu jak to ma się w aplikacji stokowej. Skonfiguruj sobie konto tylko i nic nie trzeba dalej robić. Ps: w ustawieniach można wyłączyć reklamy na zawsze.
Pozdrawiam
Mój Sprzęt: Huawei Mate 10 Pro - Apple Watch - iPhone 6s - iPhone 7 - iPad 4 mini - MacBookPro 15”
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych