Witam. Kilka tygodni temu zbił mi się iPhone 6 i poszła również matryca, przez co ekranu sam odblokować nie mogę bo jest on w połowie rozlany. Telefon jest oczywiście mój, hasło znam, również dotyk ID jest mój, ale podłączenie do komputera telefonu wymaga wpisania hasła na telefonie - co jak wspominałem, jest fizycznie nie możliwe, a że telefon się rozładował od tamtego czasu to poprostu użycie dotyku nie jest skuteczne. Potrzebne są mi zdjęcia z tego telefonu, które niestety nie są na chmurze, oraz kontakty. I teraz pytanie. Czy jest jakaś możliwość odzyskania tych danych, czy dopiero po wymianie ekranu z matrycą? Pozdrawiam.

iPhone 6, jak odblokować telefon ze zbitym ekranem, by skopiować zdjęcia przez iTunes na komputer
Posted 29 October 2016 - 11:52
Posted 29 October 2016 - 12:18
Witam. Kilka tygodni temu zbił mi się iPhone 6 i poszła również matryca, przez co ekranu sam odblokować nie mogę bo jest on w połowie rozlany. Telefon jest oczywiście mój, hasło znam, również dotyk ID jest mój, ale podłączenie do komputera telefonu wymaga wpisania hasła na telefonie - co jak wspominałem, jest fizycznie nie możliwe, a że telefon się rozładował od tamtego czasu to poprostu użycie dotyku nie jest skuteczne. Potrzebne są mi zdjęcia z tego telefonu, które niestety nie są na chmurze, oraz kontakty. I teraz pytanie. Czy jest jakaś możliwość odzyskania tych danych, czy dopiero po wymianie ekranu z matrycą? Pozdrawiam.
Jeśli archiwizowałeś dane poprzez itunes wcześniej to podłącz nowego iphone-a i wgraj dane.
Posted 29 October 2016 - 16:07
Musisz podłączyć sprawny ekran, nie ma możliwości połączenia telefonu z komputerem bez zatwierdzenia tego połączenia na ekranie.
- Oranje307 and Kardas like this
Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl
ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków
kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users