Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 6, jak odblokować telefon ze zbitym ekranem, by skopiować zdjęcia przez iTunes na komputer

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Oranje307

Oranje307
  • 23 postów

Napisano 29 października 2016 - 11:52

Witam. Kilka tygodni temu zbił mi się iPhone 6 i poszła również matryca, przez co ekranu sam odblokować nie mogę bo jest on w połowie rozlany. Telefon jest oczywiście mój, hasło znam, również dotyk ID jest mój, ale podłączenie do komputera telefonu wymaga wpisania hasła na telefonie - co jak wspominałem, jest fizycznie nie możliwe, a że telefon się rozładował od tamtego czasu to poprostu użycie dotyku nie jest skuteczne. Potrzebne są mi zdjęcia z tego telefonu, które niestety nie są na chmurze, oraz kontakty. I teraz pytanie. Czy jest jakaś możliwość odzyskania tych danych, czy dopiero po wymianie ekranu z matrycą? Pozdrawiam. 

#2 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 29 października 2016 - 12:18

Witam. Kilka tygodni temu zbił mi się iPhone 6 i poszła również matryca, przez co ekranu sam odblokować nie mogę bo jest on w połowie rozlany. Telefon jest oczywiście mój, hasło znam, również dotyk ID jest mój, ale podłączenie do komputera telefonu wymaga wpisania hasła na telefonie - co jak wspominałem, jest fizycznie nie możliwe, a że telefon się rozładował od tamtego czasu to poprostu użycie dotyku nie jest skuteczne. Potrzebne są mi zdjęcia z tego telefonu, które niestety nie są na chmurze, oraz kontakty. I teraz pytanie. Czy jest jakaś możliwość odzyskania tych danych, czy dopiero po wymianie ekranu z matrycą? Pozdrawiam. 

Jeśli archiwizowałeś dane poprzez itunes wcześniej to podłącz nowego iphone-a i wgraj dane. 

#3 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 29 października 2016 - 16:07

Musisz podłączyć sprawny ekran, nie ma możliwości połączenia telefonu z komputerem bez zatwierdzenia tego połączenia na ekranie.

• Oranje307 i Kardas lubią to

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych