Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

TurboSIM na allegro.

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Robczan

Robczan
  • 185 posts

Posted 12 January 2008 - 19:55

Witam,
Na allegro pojawiła się nowa aukcja z tanimi TurboSIMami - http://allegro.pl/it...urencyjny_.html Ale jeżeli ją kupię to co trzeba zrobić żeby ją zaprogramować? Czy po wyjściu softu 1.1.3 będzie mi też działała jak sobie soft zaktualizuję(słyszałem, że to jest przewaga turbosimów nad innymi tego typu kartami)? Kto mi to będzie umiał zrobić?

#2 sonicgt

sonicgt
  • 1321 posts

Posted 12 January 2008 - 20:20

Tu masz jak zaprogramować TurboSim
http://myapple.pl/sh...hlight=turbosim

#3 łodafaka

łodafaka
  • 123 posts
  • Skądfafa

Posted 12 January 2008 - 21:40

jak miło zostać zacytowanym. chyba pobiorę prowizję od sprzedaży :P

#4 poldek

poldek
  • 40 posts

Posted 13 January 2008 - 23:06

[SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]

Witam,
Na allegro pojawiła się nowa aukcja z tanimi TurboSIMami - http://allegro.pl/it...urencyjny_.html Ale jeżeli ją kupię to co trzeba zrobić żeby ją zaprogramować? Czy po wyjściu softu 1.1.3 będzie mi też działała jak sobie soft zaktualizuję(słyszałem, że to jest przewaga turbosimów nad innymi tego typu kartami)? Kto mi to będzie umiał zrobić?

Chińskie free simy itp, imitują kartę sim firmy AT&T, możesz więc aktualizować bez przeszkód do 1.1.3, 1.1.4 itd. Po za tym korzyść jest taka, że nie musisz się bawić w programowanie wkładasz kartę i gotowe.:D

#5 Sniadyy

Sniadyy
  • 99 posts

Posted 15 January 2008 - 12:03

Chińskie free simy itp, imitują kartę sim firmy AT&T, możesz więc aktualizować bez przeszkód do 1.1.3, 1.1.4 itd. Po za tym korzyść jest taka, że nie musisz się bawić w programowanie wkładasz kartę i gotowe.:D

Nawet te te nextsimy???? wydawało mi sie ze te chinskie badziewia(acz kolwiek bardzo wyjechane wynalazki:PPP) są tylko na jedną wersje softa.... chyba że BL sie nie zmienia ... tak ????

#6 yezooz

yezooz
  • 85 posts
  • SkądGdansk, PL

Posted 15 January 2008 - 22:18

no cóż: "Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro."

#7 adiviking

adiviking
  • 446 posts

Posted 15 January 2008 - 22:22

poldek, niestety jak narazie chinskie simy nie dzialaja z 1.1.3 takze nie wiem czemu piszesz ze mialyby dzialac z 1.1.4...

#8 Geran

Geran
  • 93 posts

Posted 15 January 2008 - 22:43

nawet oryginalny turbo sim nie dziala z 1.1.3 info z hackint0sha cos mi sie wydaje ze ceny tych kart powaznie opadna.

#9 jajcys

jajcys
  • 350 posts

Posted 15 January 2008 - 22:46

tylko dlaczego zaczeli zdejmowac takie aukcje z Allegro...?

#10 sonicgt

sonicgt
  • 1321 posts

Posted 16 January 2008 - 01:28

Być może konto tego Allegrowicza zostało zawieszone.

#11 adiviking

adiviking
  • 446 posts

Posted 16 January 2008 - 07:29

Zapewne karta byla podrobiona... Ja kiedys kupilem karte pamieci SD, przyszla z Hong-kongu. Widac bylo ze podrobka a w aukcji bylo ze niby jest oryginalna. Napisalem do allegro i aukcje usuneli :) Najgorsze jest to ze nie zdazylem wystawic komentarza negatywnego :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users