Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Powiadomienia za pomoca wibracji z zewnetrznych aplikacji.

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 cyzxer5

cyzxer5
  • 3 posts

Posted 15 October 2016 - 16:36

Witam wszystkich serdecznie, wczoraj przylecial do mnie dlugo wyczekiwany przeze mnie iwatch series 2 prosto z Chin.

Mimo tego ze nie jest to skomplikowana zabawka a nie mialem wczesniej zegarka od apple to w dalszym ciagu ucze sie jego obslugi, wyrabiam w sobie nowe nawyki no i oczywiscie nieustannie sie nim bawie :)

Chcialem sie dowiedziec, od Was, posiadajacych juz te zabawki od dluzszego czasu, jak to zrobic by powiadomienia przychodzace z innych aplikacji takich jak np Viber, Messenger czy np GG uruchamialy powiadomienie wibracja - chce wiedziec kiedy ktos do mnie napisal a na chwile obecna powiadomienie pojawia sie tylko gdy juz spojrze na zegarek, w postaci powiadomienia na pelnym ekranie lub czerwonej kropki u gory ekranu.

Przeszukalem chyba cale google i nic takiego nie moge znalezc i szczerze zastanawiam sie czy takie cos uda sie ustawic.

Z gory dziekuje za pomoc!

Patryk

#2 GreaTskY

GreaTskY
  • 3303 posts
  • Skądtowni?

Posted 17 October 2016 - 19:07

W Messengerze mam powiadomienia dźwiękowe i wibracyjne.

Komputer:  MacBook Air z M2 / 8 CPU / 10 GPU / 16 Neural Engine / 16 GB Ram / Dysk SSD 256 GB / Kolor Północ / MacOS Sequoia 15 - Beta 2

Telefon:  iPhone 15 Pro / 128 GB / Tytan Naturalny / iOS 18 - Beta 3

#3 iNdeed

iNdeed
  • 164 posts

Posted 18 October 2016 - 12:55

Powinieneś najpierw skonfigurować powiadomienia na iPhonie. Najpierw w ustawieniach iphona, a później odpalasz w telefonie aplikacje Watch i w menu powiadomienia po wybraniu danej aplikacji zaznaczasz "klonuj alerty z iphona"

Edited by iNdeed, 18 October 2016 - 12:55.

#4 cyzxer5

cyzxer5
  • 3 posts

Posted 25 October 2016 - 15:45

Problem w tym ze gdy dostaje powiadomienie np z messengera na telefon to ten... rowniez nie wibruje mimo wlaczenia tej opcji w ustawieniach aplikacji.
Nie wiem co mam z tym zrobic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users