Witam od pewnego czasu mam problem z aplikacją Notatki. Wydaje mi się, że problem powstał po aktualizacji systemu do wersji 10. Problem polega na tym, że kiedy próbuję uruchomić aplikację notatki to po paru sekundach telefon wraca do ekranu głównego i nie jest możliwe używanie notatek. Próbowałem restartować telefon lecz to nie pomaga. Jedynym sposobem, który póki co odkryłem jest wyłączenie internetu. Wydaje mi się, że problem powstaje przy próbie synchronizacji notatek z iCloud lecz nie mam pojęcia jak to naprawić. Czy ktoś spotkał się z takim problemem?

Iphone 6s - aplikacja notatki się wyłącza
Napisano 15 października 2016 - 10:13
Napisano 15 października 2016 - 13:36
Napisano 18 października 2016 - 14:20
Dzięki za odpowiedź. Czy jeśli zrobię backup a następnie wyzeruje telefon i wgram kopie zapasową to notatki powinny działać? Czy muszę wyzerować całkowicie?
Napisano 18 października 2016 - 14:39
Napisano 24 października 2016 - 21:45
Kurde to chyba póki co dam sobie spokój. Może wyjdzie jakiś update, który to poprawi ?
Napisano 24 października 2016 - 21:52
Kurde to chyba póki co dam sobie spokój. Może wyjdzie jakiś update, który to poprawi ?
Też miałem problem z notatkami, zrobiłem tak
ustawienia - icloud- wyłączyłem notatki i po chwili włączyłem notatki, po kilku sekundach notatki pobrały się z powrotem i wszystko świetnie chodzi
Napisano 24 października 2016 - 23:23
Wgrajcie iOS10.1 bo naprawia kupe błędów... Notatki też.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Napisano 25 października 2016 - 11:16
Też miałem problem z notatkami, zrobiłem tak
ustawienia - icloud- wyłączyłem notatki i po chwili włączyłem notatki, po kilku sekundach notatki pobrały się z powrotem i wszystko świetnie chodzi
Potwierdzam - ostatnio pojawił mi się ten problem jeszcze raz ale uznałem że nie będę po raz kolejny zerował telefonu - sposób powyższy u mnie też zadziałał.
Napisano 31 października 2016 - 08:13
Wgrajcie iOS10.1 bo naprawia kupe błędów... Notatki też.
Też miałem problem powrotu do ekranu głównego kilka sekund po uruchomieniu aplikacji "Notatki".
Model: 6s+, 64GB
Upgrade do ver. iOS 10.1 rozwiązał ten problem.
Swoją drogą to ciekawe jak taki bug przeszedł przez testy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych