Musisz na to pytanie sam sobie odpowiedzieć, czy potrzebujesz iP7 czy jednak iP6s Ci wystarczy.
Ja zmieniłem 6s na 7 i jestem zadowolony.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 13 October 2016 - 10:47
Musisz na to pytanie sam sobie odpowiedzieć, czy potrzebujesz iP7 czy jednak iP6s Ci wystarczy.
Ja zmieniłem 6s na 7 i jestem zadowolony.
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 13 October 2016 - 19:26
i Co wybrałeś? Mam taki sam "problem". Mialem 5s i bylem super mega zadowolony, ale zmarl z mojej winy
Moj brat kupil sobie pierwszego iPhone'a jakis miesiac temu... Kupil 6. Dziala swietnie, bateria trzyma 2 dni przy jego uzytkowaniu. A teraz czytam na forum ze 6 to wtopa....? :| Sam chcialem rowniez kupic 6 a nie wlasnie 6s ze wzgledu na BATERIE ktora jest slabsza w 6s niz w 6. Widzialem nawet gdzies testy gdzie po odpaleniu jakiegos filmu, na 6 zostalo 30% a na 6s... 9%. Wiec roznica jest i sam nie wiem... mialem nie kupowac 7, a teraz i on pojawia sie w mojej glowie
iPhone 13 Mini, MacBook Pro 2020 M1
Posted 13 October 2016 - 19:40
i Co wybrałeś? Mam taki sam "problem". Mialem 5s i bylem super mega zadowolony, ale zmarl z mojej winy
Moj brat kupil sobie pierwszego iPhone'a jakis miesiac temu... Kupil 6. Dziala swietnie, bateria trzyma 2 dni przy jego uzytkowaniu. A teraz czytam na forum ze 6 to wtopa....? :| Sam chcialem rowniez kupic 6 a nie wlasnie 6s ze wzgledu na BATERIE ktora jest slabsza w 6s niz w 6. Widzialem nawet gdzies testy gdzie po odpaleniu jakiegos filmu, na 6 zostalo 30% a na 6s... 9%. Wiec roznica jest i sam nie wiem... mialem nie kupowac 7, a teraz i on pojawia sie w mojej glowie
Pierwsze słyszę by bateria w 6s była słabsza od baterii w 6
Ma mniejszą pojemność, ale od razu gorsza?
pewien artykuł:
Pomimo tego, że baterie w nowych iPhone’ach 6s mają minimalnie mniejszą pojemność, pierwsze testy wskazują na to, że są one o dużo lepsze od baterii znajdujących się w iPhone 6 i 6 Plus.Poniżej umieszczam dwa wykresy na których widać, że bateria w iPhone 6s Plus jest o 50% lepsza od baterii w iPhone 6 Plus, a bateria w iPhone 6 aż o 70% lepsza od baterii w iPhone 6.
inny:
Bateria w iPhonie 6s: mniejsza, ale bardziej wydajnaMoże ma mniej pojemności, ale ma bardziej energooszczędny układ scalony
Edited by maciek5s, 13 October 2016 - 19:38.
iPhone 5s Mac mini Watch Series 1
Posted 13 October 2016 - 20:01
Posted 13 October 2016 - 20:40
Odnośnie baterii to radzę się zapoznać z tematami z zeszłej zimy o wyłączających się 6s. Dużo osób zignorowało problem i doczekało wiosny. Duża część z tych telefonów może teraz trafić na sprzedaż i w zimę mogą być niespodzianki.
W iPhone 6 problem był marginalny na tyle że można uznać że to nie dotyczy iPhone 6. Natomiast w iPhone 6 są problemami z ekranami - przesuwająca się przednia kamera / czy tam jej uszczelka + ostatnie problemy z dotykiem.
Cokolwiek by nie wybrać to radzę kupić telefon na gwarancji w przypadku 6s to minimum do lutego / marca.
Posted 13 October 2016 - 20:58
0 members, 1 guests, 0 anonymous users