Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Blue screen podczas aktualizacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Doggebi

Doggebi
  • 2 postów

Napisano 03 października 2016 - 20:31

Witam,

Ostatnio mój iPhone 5s pokazał mi magiczną ikonke iTunes z kablem. Więc podpiąłem telefon do komputera, włączyłem program i kliknąłem aktualizuj. Pobrałem aktualizacje i zaczęła się magia. Telefon zgasł, pokazało się logo Apple i potem szary pasem z postępem aktualizacji, niby nic dziwnego zwyczajna procedura, jednak gdy na pasku wsoczyło gdzieś tak 1/5 paska, bach BSOD, a na iTunes błąd 14, zmieniłem kabel na inny lecz tym razem błąd 9 i tak na zmianę co każdą próbę. Zacząłem szperać po sieci, próbowałem wyjść za pomocom programów z tego recovery mod, próbowałem DFU i nic. Gdy próbowałem wyjść z recovery mod z poziomu telefonu to gasł i znów pojawiało się logo apple i ikonka iTunes. Próbowałem rozmaitych sposobów i nic, nawet zmieniałem kompy "x" razy. Więc pytanie do znających się na tym gów***, macie jakąś radę co z tym fantem zrobić? Pozdrawiam. ;)

#2 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 października 2016 - 20:44

Jeśli masz błędy 9 i 14, na kilku komputerach, a przewód USB jest oryginalny i sprawny to pozostaje oddać telefon do utylizacji.

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#3 Doggebi

Doggebi
  • 2 postów

Napisano 03 października 2016 - 21:07

Tego się obawiam xD ale daje mu jeszcze szanse, może to głupie ale zostawiłem go póki co w trybie DFU może mu się odwidzi, a jak nie to jeszcze poszperam albo ktoś sypnie jakąś złotą radą ^^

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych