Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone Touch pierwsze uruchomienie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 orzechopcja

orzechopcja
  • 5 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 stycznia 2008 - 21:32

Witam wszystkich jestem tu nowy i od wczoraj posiadam iPhone Touch 8G v1.1.2 z USA. Mam spory problem to moje pierwsze zetknięcie z takim cackiem i niewiem jak przebrnąc przez tą konfiguracja na iTunes (Welcome to your new iPhon) tam dalej każe mi wybrać numer telefonu , zip code, potem jakiś plan taryfowy. niewiem oco tam biega niestety nieznam angielskiego. Prosze pomóżcie mi przezto przejść jak to zrobić a i czy da się jakoś uruchomić polskie meni

#2 syrakuz

syrakuz

Dr

• 1 073 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 01 stycznia 2008 - 21:37

1. W jakiej sieci chcesz uzywac telefonu, w AT&T? 2. Sadze jednak ze chcesz go uzywac w Polskiej sieci, musisz wiec go odblokowac (sa sposoby o[pisane na forum) i uzyc specjalnej karty (np. Nextsim) aby dzialal modul telefon, cale info znajdziesz na forum, wystarczy poszukac. Co do tego co jest w iTunes, to dotyczy tylko AT&T, na ta siec telefon ma simlocka, musisz iPhona doblokowac specjalnym oprogramowaniem, a co do simlocka, wlasnie NextSim- info na forum BTW: Touch to iPod, iPhone to poprostu iPhone

#3 racuchy

racuchy
  • 673 postów

Napisano 01 stycznia 2008 - 21:37

Przejrzyj forum. Bylo pewnie zyliard razy

#4 orzechopcja

orzechopcja
  • 5 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 stycznia 2008 - 22:02

panowie czy sam z pomocem tylko komputera dam sobie rade i nie zepsuje iphona jeszcze nierobiłem takich żeczy i nawet nie widziałem a w sieci Orange mam karte może ktoż w warszawie pomógł by mi oczywiście będe wdzięczny

#5 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 stycznia 2008 - 23:38

a) słownik ortograficzny języka polskiego polecam, http://so.pwn.pl
B) wyszukiwarka

#6 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 02 stycznia 2008 - 00:08

zepsuc nie zepsujesz a to czy go odblokujesz zalezy tylko i wylacznie od ciebie (na forum znajdziesz wszystkie info potrzebne do tego) btw podejrzewam ze kazdy kto odblokowywal sobie iphone robil to poraz 1 wiec nie czuj sie wyjatkowy...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych