dla mnie to jest wada.
Dla Ciebie to wiesz... serwisem nie jesteś
Ja tak samo wolę cieplejsze kolory wyświetlacza.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 21 września 2016 - 12:08
dla mnie to jest wada.
Dla Ciebie to wiesz... serwisem nie jesteś
Ja tak samo wolę cieplejsze kolory wyświetlacza.
Napisano 21 września 2016 - 12:44
Jeśli całe ekran jest żółtawy to żaden problem bo można go wyregulować w ustawieniach, gorzej jeśli dolna część ekranu ma cieplejszy odcień niż górna, z tym już nie da się nic zrobić.
W moim przypadku zakwalifikowano to jako wadę i teraz czekam na wymianę.
Mam nadzieje że tym razem trafię na jednolity ekran.
iPhone 16 Pro Max 1TB Space Black ♦ iPad Pro 11 M1 Cellular 1TB Space Grey ♦ Apple Watch Ultra 2 Black ♦ iPod Nano 6G/7G 16GB ♦ AirPods Pro 2 ♦ Apple TV 4K A15 128GB
Napisano 21 września 2016 - 12:51
Heh, no jak dla mnie to jest wada. Czy mówimy o żółtych plamach, czy też zbyt ciepłej temperaturze wyświetlacza. Kolego ;-).
jeśli żółty/ cieplejszy odcień dotyczy całego wyświetlacza to spokojnie wyregulujesz to w ustawieniach dostępności i zapewne zorientowany serwisant Cortlandu zrobi to samo
ja tak jak już pisałem 13 razy wymieniałem iPhone'a 6s zanim dostałem ekran którego temperatura barwowa mi odpowiadała i z własnych doświadczeń mogę powiedzieć tylko tyle że da się ale szkoda życia...... i jedyną osobą która najbardziej na tym skorzysta będzie potencjalny nowy nabywca mojego iPhonea 6s
Dlaczego? dostanie 5 lub 6 miesięczny telefon z dobrą baterią wyświetlaczem itd a ja wydaje mi się że dłużej go wymieniałem niż go "posiadałem"
Teraz nauczony doświadczeniem zamawiam iPhona 7 jeśli odpukać coś z nim będzie nie tak to max 3 lub 4 razy go wymienię i jeśli nadal nie będzie mi odpowiadał to po prostu go zwrócę i zostane z moim 6s jeszcze rok....... Szkoda życia naprawdę......
Macbook Pro 15" Mid 2018 iPhone 16 Pro AirPods MAX
Napisano 21 września 2016 - 14:11
panowie potrzebuje porady, co mam wziąć 7 czy 7+, oba w 32gb.. dużo oglądam filmów na fonie..
Napisano 21 września 2016 - 14:27
Skoro oglądasz dużo filmów to oczywiście 7+
iPhone 16 Pro Max 1TB Space Black ♦ iPad Pro 11 M1 Cellular 1TB Space Grey ♦ Apple Watch Ultra 2 Black ♦ iPod Nano 6G/7G 16GB ♦ AirPods Pro 2 ♦ Apple TV 4K A15 128GB
Napisano 21 września 2016 - 14:27
Tak jak pisałem parę dni wcześniej, wziąłem Galaxy S7, trochę się bałem na początku, nadal muszę się przyzwyczaić do paru rzeczy ale jest świetnie. Działa o niebo szybciej niż iPhone 6, a na tym mi najbardziej zależało, zobaczymy jak to będzie po paru dniach, a gear vr 2 w dodatku bajka, ściagnąłem sobie jakiś horror z oculus store i w połowie wyłączyłem 4 lata z iPhonami..
Ale jak to powiedział mój był nauczyciel aplikacji klienckich, iPhone skończył się na 5.
To tylko moje odczucia, więc nie wylewajcie na mnie trucizny
A no i zapomniałem dodać że ~160 GB pamięci, oraz wszystkie rzeczy z iOS mam na androidzie
Użytkownik p3nisaider edytował ten post 21 września 2016 - 14:28
Napisano 21 września 2016 - 14:41
Tak jak pisałem parę dni wcześniej, wziąłem Galaxy S7, trochę się bałem na początku, nadal muszę się przyzwyczaić do paru rzeczy ale jest świetnie. Działa o niebo szybciej niż iPhone 6, a na tym mi najbardziej zależało, zobaczymy jak to będzie po paru dniach, a gear vr 2 w dodatku bajka, ściagnąłem sobie jakiś horror z oculus store i w połowie wyłączyłem
4 lata z iPhonami..
Ale jak to powiedział mój był nauczyciel aplikacji klienckich, iPhone skończył się na 5.
To tylko moje odczucia, więc nie wylewajcie na mnie trucizny
A no i zapomniałem dodać że ~160 GB pamięci, oraz wszystkie rzeczy z iOS mam na androidzie
Tez mialem s7 na miesiac przed premiera 7... sprzedalem zgodnie z koncepcja ale naprawde szkoda.... czekam chyba na s8 i wracam do andka... iphone ma swoj swiat i kiedy wszyscy robia rakiety on dalej tworzy wozy drabiniaste.... a zdjecia po s7 wydaja mi sie tragiczne w ipku 7.... tyle, ze ten icloud fajny, ze przywraca kopie lustrzana jakby co..... a tak poza tym to nie widze plusow ipka...
Napisano 21 września 2016 - 14:44
No ja widzę wiele plusów iPhone'a 7 względem S7 ale oczywiście to nie temat o tym więc zaprzestańmy OT.
Napisano 21 września 2016 - 14:48
Ja widzę multum plusów S7, ale kiedy po dwóch latach wróciłem do iOS, to może nie poczułem wielkiej ulgi, ale jakoś przyjemniej po prostu korzysta mi się z tego systemu. I tyle, a oba telefony uważam za świetne konstrukcje.
Napisano 21 września 2016 - 15:00
To jest naprawdę bardzo indywidualna kwestia. GS7 odebrałem w dniu premiery 8 marca. 10 marca wysłałem go do nowego właściciela. Zaliczyłem na tym interesie wtopę finansową, bo musiałem odkupić IP6s.
Jasne, że IP7 cudów nie oferuje, ale zapewnia to co potrzebne w nadzwyczaj STABILNYM wydaniu, gwarantując, że przez kolejne 4 lata będę miał zawsze nowy soft. A Samsung o swoim flagowcu już zapomniał i NUGATU na nim nie uświadczycie.
Napisano 21 września 2016 - 15:27
A Samsung o swoim flagowcu już zapomniał i NUGATU na nim nie uświadczycie.
Napisano 21 września 2016 - 15:37
Napisano 21 września 2016 - 15:44
mstanko
Nie prawda co piszesz, bo iPhone 5s działa na iOS10 bardzo dobrze, a nawet lepiej niż na iOS9. Zauważ, że iP5s ma 3 lata . To być może miało miejsce w przeszłości.
Napisano 21 września 2016 - 15:59
Użytkownik lewy edytował ten post 21 września 2016 - 15:59
Napisano 21 września 2016 - 16:06
Właśnie u mnie na 6 iOS 10 chodzi strasznie.. aplikacje się długo uruchamiają, zdarzają się lagi. Jutro go i tak oddaję na gwarancję.
Co dodam że na iPhone 4 z iOS 6 nie miało w ogóle miejsca
Użytkownik p3nisaider edytował ten post 21 września 2016 - 16:07
Napisano 21 września 2016 - 16:10
Używam jeszcze zwykłej 5 jako drugi telefon i pomimo tego, że jest to już 4 letni telefon nadal się na nim dobrze bawię. Czego nie mogę powiedzieć o Galaxy S3 który miał premierę w tym samym roku co Ip5, bo ten doprowadzał mnie do szewskiej pasji.
CO sądzicie? ..
http://allegro.pl/ip...6513192151.html
Napisano 21 września 2016 - 16:17
@up
takie będą realne ceny jak rynek się nasyci. Gość może go dostać w poniedziałek a może w 3 poniedziałek października - tego nie wie nikt.
Napisano 21 września 2016 - 16:19
Miałem jeszcze jakiś czas temu 5s z softem bodajże 9.3.5 i nie działał on dla mnie zbyt zadowalająco.
Napisano 21 września 2016 - 17:05
Dzwonili do mnie, podobno ma na mnie czekać 32GB czarna.
A jak wygląda sprawa wymiany telefonu w zagranicznych AS? Np. będę w Berlinie i będę mógł bez problemu wymienić tam telefon? Czy zakup w Cortland oznacza, że jestem skazany na tę firmę?
iPhone 13 Pro Max / Watch S4 / MacBook Pro 2020 / iPad Air 4th gen.
Napisano 21 września 2016 - 17:30
Napisano 21 września 2016 - 18:08
iDream dzieli dostawy na 2 części. Te z przedsprzedaży i mniejszą część puszczają na każdy z salonów. Nie mam informacji czy będą PLUSY, ale nie powiedziano mi też, że ich nie będzie. Więc raczej dostaną wszyskich po trochę.
Napisano 21 września 2016 - 18:13
Spokojnie panowie, nie ma co przesądzać kto się załapał, a kto nie. Oficjalną informację wszystkie sklepy mają podać jutro na e-mail/telefon. Także z prorokowaniem bym sobie dał spokój X-Kom i Cortland mają mieć tych sztuk nieco więcej.
Napisano 21 września 2016 - 18:48
Ja zamawiałem czarną 7 128 gb w t-mobile na przedłużenie umowy i konsultant poinformował mnie że wszystkie telefony zamówione w przedsprzedaży przez klientów biznesowych zostaną dostarczone w piątek kurierem . Podobno dla klientów indywidualnych jeśli zostanie coś po zamówieniach firmowych też rzucą coś .
Komputer: MacBook Pro Retina Mid 2014 256SSD Intel I5 2.6GHz 8GB RAM
Telefon: Iphone X 64GB Space Gray + Air Pods
Napisano 21 września 2016 - 19:20
Jasne, że IP7 cudów nie oferuje, ale zapewnia to co potrzebne w nadzwyczaj STABILNYM wydaniu, gwarantując, że przez kolejne 4 lata będę miał zawsze nowy soft.
A Samsung o swoim flagowcu już zapomniał i NUGATU na nim nie uświadczycie.
Samsung testuje Androida 7.0 Nougat na Galaxy S7 edge: http://www.tablety.p...0-nougat-kiedy/
iphone ma swoj swiat i kiedy wszyscy robia rakiety on dalej tworzy wozy drabiniaste.... a zdjecia po s7 wydaja mi sie tragiczne w ipku 7.... tyle, ze ten icloud fajny, ze przywraca kopie lustrzana jakby co..... a tak poza tym to nie widze plusow ipka...
Samsung ma również usługę Cloud za darmo 15 GB: http://www.tablety.p...e-aktualizacja/
Użytkownik laki007 edytował ten post 21 września 2016 - 19:23
Napisano 21 września 2016 - 19:25
Nie róbcie OT z informacjami o szajsungu itp.
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych