Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak usunąć zdjęcia z iPhone'a zsynchronizowane z komputera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 paula2224

paula2224
  • 3 postów

Napisano 03 września 2016 - 22:10

Czesc!

przez przypadek zsynchronizowalam zdjęcia z komputera na iPhone'a za pomoca iTunes. Bardzo potrzebuje je z niego usunąć, a bezpośrednio na iPhonie nie da się tego zrobić. Jak mogłabym się ich pozbyć?

Bardzo pilne! Z góry dzięki

#2 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 04 września 2016 - 06:00

Podlaczasz pod ITunes i odznaczasz synchronizację z tym katalogiem zdjęć który chcesz usunąć. Bezpośrednio z telefonu się nie da.
Iphone 7 Black | Apple Watch Space Grey | Macbook Air 13 | iPad Air

#3 paula2224

paula2224
  • 3 postów

Napisano 04 września 2016 - 06:31

dziękuję! Tylko właśnie jak odtworzyć synchronizację z tymi katalogami? Jak nimi zarządzać? W mojej zakładce "zdjęcia" mam tylko opcje 'synchronizuj zdjęcia z komputera do iPhone i mogę wybrać foldery tylko z komputera..

#4 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 04 września 2016 - 17:51

No to dobrze masz.Na tym polega synchronizacja przez iTunes. Odznaczając w tej chwili ten folder który masz teraz wybrany (w zakładce zdjęcia), zdjęcia się skasują z telefonu. Następnie na komputerze musisz sobie posegregować zdjęcia w folderze który chcesz wrzucić, ewentualnie porobić podfoldery, a następnie wybrać ten główny folder do synchronizacji.Wszystko się ustawi jak na dysku w kompie. 

Iphone 7 Black | Apple Watch Space Grey | Macbook Air 13 | iPad Air

#5 paula2224

paula2224
  • 3 postów

Napisano 05 września 2016 - 22:48

No to dobrze masz.Na tym polega synchronizacja przez iTunes. Odznaczając w tej chwili ten folder który masz teraz wybrany (w zakładce zdjęcia), zdjęcia się skasują z telefonu. Następnie na komputerze musisz sobie posegregować zdjęcia w folderze który chcesz wrzucić, ewentualnie porobić podfoldery, a następnie wybrać ten główny folder do synchronizacji.Wszystko się ustawi jak na dysku w kompie. 

Dziękuję! 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych