Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak zgrać film DVD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 radkowski

radkowski
  • 146 postów
  • SkądPRA

Napisano 31 grudnia 2007 - 01:41

Witam wszystkich. Nie wiem za pomocą jakiego programu i w jaki sposób zgrać film z płyty i przekonwerterować je np. do *.avi? Proszę o pomoc. Pzdr. Radek

#2 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 31 grudnia 2007 - 01:51

Grrr, podawajcie jakis sytsem macie! Bo tak to nie wiadomo co polecić, pod OS em jeszcze takich rzeczy nie robiłem, ale według mnie najlepszym narzędziem pod windows'a jest program " Apollo DVD to iPod" coś takiego, wkładasz plytę ion od razu pod format iPoda ripuje, mozesz wybrac czy ma zgrac z napisami czy z lekotorem. jakby co to mam ten program i moge go na jakis serwer wrzucic, jak nie znajdziesz w sieci pelenj wersji

#3 radkowski

radkowski
  • 146 postów
  • SkądPRA

Napisano 31 grudnia 2007 - 02:53

Mam XPka. Znalazłem triala tego programu ale on nie widzi czy nie chce czytać płyty (jest płyta dvd z oryginalnym filmem - może tu jest przyczyna?)

#4 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 31 grudnia 2007 - 04:08

http://Na tym forum ...ramy piractwa!l wrzuciłem na rapidaprogramik ktory genereuje kod aktywujacy, musisz skopiowac to co programik wyrzuci do formularza rejestrojujacego i masz juz pelna wersje

Na tym forum nie popieramy piractwa! JedrekMac - wstdź się!
krzyfar -AF

#5 dzigi

dzigi
  • 241 postów
  • SkądSK [PL]

Napisano 31 grudnia 2007 - 09:34

radkowski, jeśli używasz XP i nie chce ci się bawić w ustawienia to polecam bardzo prosty i dobry programik Auto Gordian Knot, a co najważniejsze jest FREEWARE. Gdybyś miał problemy jest FAQ, w którym opisane jest ładnie w j. ang. co i jak trzeba ustawić. Nie pamiętam tylko, czy ma opcję zgrywania DVD, jeśli nie to daj znać, bo dawno nie używałem go, a PC leży sobie w kącie ;)

#6 radkowski

radkowski
  • 146 postów
  • SkądPRA

Napisano 01 stycznia 2008 - 22:10

dzigi, niestety nie posiada opcji zgrywania DVD. Może masz coś na MACa.

#7 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 02 stycznia 2008 - 00:34

http://www.videoaudi...tegoria-11.html

jasno, klarownie, z obrazkami i w kilku programach. do wyboru.

btw to jest temat do dzialu multimedia a nie itunes.

#8 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 02 stycznia 2008 - 00:34

MPEGStreamclip na maka. na PC ja uxywam zestawu DVD Decrypter + Videora iPod Converter.

#9 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 02 stycznia 2008 - 02:28

http://Na tym forum ...ramy piractwa!l wrzuciłem na rapidaprogramik ktory genereuje kod aktywujacy, musisz skopiowac to co programik wyrzuci do formularza rejestrojujacego i masz juz pelna wersje

Na tym forum nie popieramy piractwa! JedrekMac - wstdź się!
krzyfar -AF

Ja tam za ten program zaplaciłem! Niestety moj kod aktywujacy nie działał wiec znalazłem ten programik, bo sie w*******m na nich ze place i nie działa. Sam niegdy nie pirace, nie pobiream nielegalnychplikow, a cala moja biliotka muzyczna jest zgrywana z legalnych krazkow CD, albo z iTunes MS, niestety spora grupa ludzi na forum tego nie rozumie, bo jak mozna miec no. legalne 6000 utworów?? Są jednostki niezwykłe ale 3-4 osoby? Same się do tego przyznają! I im to nic nie robicie, a jak mnie orznelei i siechciałem zemscic to od razu!
Podwójna mentalnosć...

No ale dobrze ze przynajmnie pilujecie takie wybryki jak mój:P

#10 radkowski

radkowski
  • 146 postów
  • SkądPRA

Napisano 03 stycznia 2008 - 23:59

Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Najpierw zrzuciłem film za pomocą DVD descrypter na dysk a teraz konwertuję za pomocą Videora Ipod Converter... i udało się.

#11 nfn

nfn
  • 10 postów
  • SkądHaslev , Denmark

Napisano 05 stycznia 2008 - 22:06

Sam niegdy nie pirace, nie pobiream nielegalnychplikow, a cala moja biliotka muzyczna jest zgrywana z legalnych krazkow CD, albo z iTunes MS, niestety spora grupa ludzi na forum tego nie rozumie, bo jak mozna miec no. legalne 6000 utworów??

Trzymaj sie Jedrek. Ja mam na ipodzie 5000 utworow a do zgrania jeszcze jakies 3000. legalnie zakupionych !

#12 Skuza

Skuza
  • 92 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 19:30

Hej, A jak można zgrać film dvd na iPoda w os x'sie?

#13 mapako

mapako
  • 1 postów

Napisano 20 maja 2014 - 14:36

Witam serdecznie, Piszę bardzo rzadko , jednak to nie zawsze musi być tak że coś kradniemy czy hakujemy. Jestem legalnym posiadaczem płyt DVD z muzyką , koncertami itd. Nie ma nic złego w tym , że chciałbym mieć to co kupiłem legalnie na kompie w iTunes. Nie wożę po lotniskach i wakacjach stacji. Jeśli ktoś może podpowiedzieć jak to zrobić to będę wdzięczny. Pozdrawiam serdecznie,

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych