Witam, ostatnio wróciłem do iphona (wcześniej miałem 4s a po nim galaxy s4) ale do rzeczy, za czasów gdy miałem 4s przy wyłączonym telefonie po podłączeniu ładowarki pojawiała się "bateryjka" która pokazywała stan naładowania zaś w 6s gdy telefon jest wyłączony po podłączeniu automatycznie się włącza, po wyłączeniu podczas ładowania ekran jest tylko czarny. Nie wiem czy tak ma być czy coś jest nie tak - przez ten czas gdy byłem w systemie z "robocikiem" w ios duuuużo się zmieniło a jeszcze więcej rzeczy z tego co widzę poprawiono - co tylko cieszy

Iphone 6s - ładowanie
Posted 25 August 2016 - 21:17
Iphone 4s 16gb --> Samsung Galaxy S4 --> Iphone 6s 64gb Space Gray
Posted 25 August 2016 - 21:24
Szczerze mówiąc dopiero teraz sobie uświadomiłem, że faktycznie w poprzednich iPhone był wskaźnik ładowania przy wyłączonym telefonie
Odnośnie tematu - wszystko jest w porządku. Może da się zmienić coś w ustawieniach aby wrócił, lecz wątpię - urok aktualizacji
iPhone X iPad Pro 12,9 Pencil Macbook Pro 13" Retina Watch Steel
Posted 26 August 2016 - 22:25
To dobrze wiedzieć, ze wszystko jest jak być powinno. Mam jeszcze jedno pytanie - jak są statystyki baterii - jak je "wyzerować" bo gdy odłączam ładowarkę przy 100% (jest komunikat, że bateria naładowana) to statystyki użycia danych programów od ostatniego ładowania nie zerują się.
Iphone 4s 16gb --> Samsung Galaxy S4 --> Iphone 6s 64gb Space Gray
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users