Siemka, jestem nowym użytkownikiem Iphone 6 i po jakimś tygodniu korzystania z telefonu pojawił się problem przyciemniania się lewej połowy ekranu. Przyciemnienie pojawia się losowo bez jakiejś ewidentnej przyczyny, czasami trwa chwilkę i znika, a czasami potrafi być ciemne przez minutę czy dwie. Wyłączenie i ponowne uruchomienie nic nie pomaga. Aktualizowałem IOs do nowszej wersji lecz to też nie dało żadnych rezultatów. Telefon zakupiłem przez T-mobile i zastanawiam się czy go im nie zwrócić, ewentualnie czy jest możliwość oddania go na gwarancję do Ispot. Może ktoś z was miał podobny problem i wie jak się z nim uporać , w załączniku wklejam zdjęcie jak to dokładnie wygląda. Pozdrawiam.
Siemka, jestem nowym użytkownikiem Iphone 6 i po jakimś tygodniu korzystania z telefonu pojawił się problem przyciemniania się lewej połowy ekranu. Przyciemnienie pojawia się losowo bez jakiejś ewidentnej przyczyny, czasami trwa chwilkę i znika, a czasami potrafi być ciemne przez minutę czy dwie. Wyłączenie i ponowne uruchomienie nic nie pomaga. Aktualizowałem IOs do nowszej wersji lecz to też nie dało żadnych rezultatów. Telefon zakupiłem przez T-mobile i zastanawiam się czy go im nie zwrócić, ewentualnie czy jest możliwość oddania go na gwarancję do Ispot. Może ktoś z was miał podobny problem i wie jak się z nim uporać
, w załączniku wklejam zdjęcie jak to dokładnie wygląda. Pozdrawiam.
ZAŁĄCZNIK: http://www.tinypic.pl/qlgwv7g7ybxu