Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Przenoszenie zdjęć z rolki aparatu do albumów

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Jawamaniak

Jawamaniak
  • 2 posts

Posted 03 August 2016 - 09:08

Witam serdecznie, stało się... Powiedziałem koniec Androidowi, gdyż jego coraz to wolniejsze działanie doprowadzało mnie do szału. W mojej ręce zawitał 6s i powoli zaczynam się nazwijmy to uczyć obsługi telefonu. Obecnie w tym temacie raczkuję, jak mój 8-mio miesięczny syn :)  

Pobrałem kilka zdjęć znajomych z FB, by przypisać zdjęcia do kontaktów w telefonie. Zdjęcia zapisały się na rolkę z aparatu. W galerii utworzyłem album i dodałem tam kilka zdjęć. Nie podoba mi się tylko to, że to samo zdjęcie jest na rolce z aparatu i we wspomnianym albumie. 

Czy istnieje możliwość, by dane zdjęcie było tylko w wybranym albumie, a nie dodatkowo na rolce?

Pozdrawiam!

#2 bf7a1f7821

bf7a1f7821

Trancex

• 597 posts

Posted 03 August 2016 - 12:13

Niestety nie jest to możliwe. Ale pocieszyć mogę jedynie w ten sposob, ze po przypisaniu danemu kontaktowi zdjęcia, możesz je śmiało z rolki i albumu usunąć. Przy kontakcie mimo tego, to zdjęcie będzie przypisane.

IP XS Max | MacBook Pro 2020 | Ipad Air2 | AW 4 SS

#3 Jawamaniak

Jawamaniak
  • 2 posts

Posted 03 August 2016 - 14:14

Niestety nie jest to możliwe. Ale pocieszyć mogę jedynie w ten sposob, ze po przypisaniu danemu kontaktowi zdjęcia, możesz je śmiało z rolki i albumu usunąć. Przy kontakcie mimo tego, to zdjęcie będzie przypisane.

Super, nie sprawdziłem, ale to wystarczy. Dzięki :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users