Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Soundbar kompatybilny z iPhonem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 01 sierpnia 2016 - 23:08

Witam!Poszukuję dobrego soundbar-a 2.1. Zależy mi abym mógł bezprzewodowo odtwarzać muzykę z iPhona z systemowej aplikacji muzyka bezpośrednio na soundbarze 

Mam kilka typów: 

Panasonic SCHTB20EBK 

Panasonic SC-HTB485EBK 

LG LAS355B 

Sony HT-CT380 

Z racji, że posiadam TV Sony Bravia i PS4 byłbym za zakupem soundbara również tej firmy, lecz kompletnie się na tym nie znam i może akurat inne w/w w pełni spełniłby moje oczekiwania.Tak jak wspomniałem wyżej zależy mi na odtwarzaniu muzyki,radia bezpośrednio z iPhona który posiada swoj jakiś dziwaczny twór blueatooth i nie ma NFC . Wobec tego czy w/w modele będą kompatybilne z BT z iP?

Będę również wdzięczny za sugestie innych soundbarów 

Pozdrawiam

Użytkownik tomasov edytował ten post 01 sierpnia 2016 - 23:10

#2 Danioo

Danioo
  • 1 057 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 03 sierpnia 2016 - 10:29

Ja mam u siebie w domu LG LAS350B (bardzo podobny do wytypowanego przez ciebie 355B). SoundBar zakupiony rok temu na wyprzedaży w Tesco za 300zł. Co do dźwięku jak za tą cenę jest OK. Bije na głowę telewizory. Wiadomo że kino domowe 5.1 to nie jest, ale nie oto chodzi. U mnie sparowany jest z LG 42LM670s po wyjściu optycznym. MacBook i iPhone łączą się z nim przez bluetooth bez żadnego problemu raz skonfigurowane i teraz łączy się automatycznie (telefon lub laptop automatycznie wybudza SoundBar gdy włączam bluetooth i idzie jakiś dźwięk). Po wyjściu Jack mam połączenie z dekoderem i projektorem.

iMac 21,5 Mid 2014 (1,4GHz,8GB,500GB) + 128GB SSD USB | MacBook Air 11 Early 2014 (1,4Ghz,4GB,256GB)

Samsung Galaxy S8 Arctic Silver / iPhone 7 Matte Black 32GB 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych