Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Dziwne- szara kropka pod ekranem iPhone 6s

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Ania Smoczyńska

Ania Smoczyńska
  • 2 posts

Posted 28 July 2016 - 15:47

Witam, mam problem. Mianowicie pare dni temu zauwazylam kropke nad zasiegiem, myslalam ze jest pod szklem hartowanym wiec je zdjelam, ale niestety pojawila sie pod ekranem. Zaniepokojona zaczelam szukac podobnych problemow na intrrnecie i myslalam ze to martwy piksel, ale jest zdecydowanie na niego za duza. Na dodatek nastepnego dnia kropka zmienila swoje polozenie- przesunela sie do gory, pod ramke telefonu. Myslalam ze juz tam zostanie i bede miala spokoj, bo byla malo widoczna, jednak znowu na drugi dzien przesunela sie w dol i od tego czasu (2 dni) nie zmienila miejsca, jest w uciazliwym miejscu co widac na wstawionym zdjeciu. Jest duza i bardzo mi przeszkadza.

I to moje pytanie- czy ktos wie co to moze byc?
Czy czeka mnie serwis i jesli tak to czy w ogóle zrobia cos z moim telefonem, uwzglednia gwarancje ktora mam jeszcze do listopada?
tu zdjecie ekranu

Attached Files

#2 jointpocket

jointpocket
  • 179 posts

Posted 28 July 2016 - 15:59

Pewnie to jest po prostu jakiś kurz,gwarancja to uwzględni i wymienia raczej sam ekran.

#3 Ania Smoczyńska

Ania Smoczyńska
  • 2 posts

Posted 28 July 2016 - 16:09

Nie wiem jednak jakim cudem moglby tam sie dostac, telefon z kazdej strony wydaje sie nie miec zadnej dziury czy tez odchylenia ekranu :(

#4 MasterM

MasterM
  • 1658 posts

Posted 28 July 2016 - 17:41

Kurz pod ekranem, aparatem się zdarza, jest tak mały, że każdą małą szczelinę się dostanie. Serwis i tyle.

#5 bee3

bee3
  • 3841 posts

Posted 29 July 2016 - 00:17

Nie wiem jednak jakim cudem moglby tam sie dostac, telefon z kazdej strony wydaje sie nie miec zadnej dziury czy tez odchylenia ekranu :(

Wygląda raczej na zwierzę.

Pomogłem ?   -  Lubię to 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users