Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone sam się wyłącza po czasie bezczynności

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kasia Minda

Kasia Minda
  • 2 postów

Napisano 21 lipca 2016 - 16:18

Witam,

jestem nowym użytkownikiem na forum, od razu dodam że przeglądnąłem z 10 stron forum z postami i nic nie znalazłem także zaczynam nowy post. Jeżeli przez niedopatrzenie ominąłem gdzieś z góry przepraszam. Tak więc, jestem posiadaczem Iphone 5 z softem 9.3.3. Otóż jakiś czas temu rozwalił mi sie ekran, ale telefon mogłem używać normalnie wszystko działało prawie normalnie, prawie bo od czasu do czasu nie dawało sie pisać smsów czy też przeglądać netu, pewnie szwankował lcd. W końcu w ogóle się nie włączył także zamówiłem nowy lcd i go wymieniłem, dalej sie nie włączał więc zrobiłem mu sleep+home i się uruchomił. Ale coś jest nie tak bo jak go odstawię na jakiś czas to się wyłącza całkowicie. Niema reguły kiedy. Myślałem że jakiś program to zrobiłem mu hard reset i ustawiłem jako nowy iphone. Dalej to samo. Czytałem na google że może bateria...mam 3...na każdej to samo. W sumie to spotkałem dużo osób z tym samym problemem i co najgorsze nie rozwiązanym. Dlatego jestem tutaj, może ktoś kojarzy sprawę i jest w stanie mi pomóc. Z góry bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc.

#2 robroyy

robroyy
  • 411 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 lipca 2016 - 19:09

Oddaj do serwisu 

`Użytkownik Kasia a piszesz jak facet ??  :ph34r:

<p>Komputer MacBook Pro 13 2.4 i5 2.4 GHz iPhone Xr,iPhone Xs  :D

#3 Kasia Minda

Kasia Minda
  • 2 postów

Napisano 21 lipca 2016 - 19:49

hehe, właśnie zauważyłem że z loginu kobiety się dodałem ups :) tak jestem facetem ;) a z serwisem to ostateczność dlatego chciałem spróbować najpierw tu, dodam tylko ze jak sie go używa to się nie wyłącza bo włączyłem youtube na 40 minut i jest ok także co jest??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych