Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak zachować aplikację niedostępną już a App Store ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 dao

dao
  • 348 postów
  • SkądwAmA

Napisano 09 lipca 2016 - 09:47

Mam na telefonie aplikację, która nie jest już dostępna w App Store. Czy jest sposób, żeby przenieść ją na nowe urządzenie ?

1. Czy odtworzenie telefonu przeniesienie tę aplikację ?

2. Czy ta aplikacja będzie dostępna do pobrania na moim koncie, gdybym od zera stawiał system ?

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 09 lipca 2016 - 11:23

Sprawdź czy masz ją w Purchased, jeżeli nie ma jej, bo została usunięta z AppStore to nie ma opcji zainstalowania jej na innym urządzeniu, chyba, ze masz kopię tej aplikacji w iTunes.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#3 kubalon1

kubalon1
  • 641 postów

Napisano 09 lipca 2016 - 15:53

Mam też taką aplikacje której już w AppStore nie znajdzie się ale plik instalacyjny zapisałem i mogę ją instalować na innych iurządzeniach i tu uwaga nie zawsze przez iTunesa się da zainstalować ale w alternatywnym programie takim jak np. iMazing się da przynajmniej u mnie tak jest,niemniej warto spróbować.

#4 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 10 lipca 2016 - 12:29

Sprawdź na stronie producenta czy czasem nie podaje linków bezpośrednich do starej aplikacji. Jeśli była płatna to jest możliwość ze takie linki producent udostępni. Tak jest w przypadku starego TomTom Poland którego w App Store już nie ma w sensie nie można jej wyszukać i z Zakupionych tez mi zniknela, ale na stronie Tomtoma są linki do tej wersji w App Store.

Użytkownik czesiekwiesiek edytował ten post 10 lipca 2016 - 12:30

Macbook Air M1 512/16, iPhone 12 mini, ​AirPods 2, Apple Watch Series 3

#5 dao

dao
  • 348 postów
  • SkądwAmA

Napisano 26 lipca 2016 - 07:00

Aplikacja była bezpłatna. Producenta już chyba tez nie ma bo jego strona nie istnieje. Nie mam programu zapisanego w iTunes tylko na telefonie. Co robić ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych