Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

jak dodać Audiobook do Iphone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 dada

dada
  • 57 postów

Napisano 23 czerwca 2016 - 08:35

Witam,

czy możecie podpowiedzieć jak dodac audiobook do iphone przez super iTunes w ElCapitan. Może gdzieś jest instrukcja krok po kroku.

Mam już od dawna na iP kilka audiobooków i chcę dodać nowy ale iTunes pyta czy zsynchronizować i zarazem wyrzucić stare audiobooki z iP. Ja chce tylko dodać i nic nie wyrzucać - nawiasem to nawet nie wiem dlaczego  moje stare Audiobooki zniknęły z iT na Macu.

każda podpowiedź mile widziana

pozdrawiam

iP MB iM

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 23 czerwca 2016 - 08:50

Jeżeli nie masz ich w bibliotece to synchronizacja je usunie, taka jest zasada działania synchronizacji od zawsze. Wrzuć po prostu te brakujące Audiobooki do iTunes.

Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#3 maack

maack
  • 7 postów

Napisano 06 lipca 2016 - 10:32

witam, zakupiłem sobie audiobooka w Virtualo, ale nie ma możliwości wrzucenia go do kategorii książki audio w macu - mimo że ręcznie przeciągam pliki do kategorii książki audio, wrzuca go do kategorii muzyka, chociaż prawidłowo rozpoznaje go jako audiobooka, podobnie chciałem przez iTunes maca skopiować audiobooka na Iphone'a i iPada i zawsze wrzuca do kategorii muzyka mimo że ręcznie przeciągam pliki do kategorii książki audio. Wygląda to tak jakby apple wrzucał do kategorii książki audio tylko pliki kupione w iTunes. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych