Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MacBook Pro AutoCad na Windows dla inżyniera budownictwa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 M.G.D.

M.G.D.
  • 2 postów

Napisano 14 czerwca 2016 - 14:41

Witajcie, chcę kupić macbooka Pro 8GB RAM i 215 GB pamięci wewnętrznej SSD cena 7299 zł, cena nie jest mała więc szukam jak największej liczby opinii na temat macbooka do autocada, mam zamiar zainstalować Windowsa przez BootCampa i używać wersji edukacyjnej po polsku (AutoCad na maca jest trochę inny, a w pracy większość używa cada na windowsa dlatego cad na maca nie wchodzi w grę.

Macbook będzie moim pierwszym zakupem firmy Apple, czytałam że klawiatura jest inna niż w laptopie z Windowsem, czy bardzo się różni? Na czym te różnice polegają?

Czy ktoś z was pracuje na Cadzie dla Windows na Macbooku? Jak to śmiga? Czy sie nie zawiesza?

Marzeniem moim było mieć MacBooka i w końcu się to spełni bo mnie na niego stać, ale chciałabym dokonać zakupu ze 100% pewnością że robie dobry zakup :)

#2 MiL

MiL
  • 1 488 postów
Napisano 14 czerwca 2016 - 15:05

Ale po co ci MacBook jeżeli będziesz na nim używał windowsa? To jest bez sensu.

• Maxavelli lubi to

#3 M.G.D.

M.G.D.
  • 2 postów

Napisano 14 czerwca 2016 - 15:16

Ponieważ macbook to macbook, a windowsa będę użyać tylko do cada, a przecież cały czas nie pracuję... do pozostałych czynności typu poczta, przeglądanie stron www itp. będę używać os x :)

#4 Maxavelli

Maxavelli
  • 1 040 postów

Napisano 16 czerwca 2016 - 12:51

Raczej przyzwyczaj sie do macowego CADa. Serio, bedziesz szczesliwym czlowiekiem i nie bedziesz musial sie co chwila przelaczac. Poza tym, to ze wiekszosc cos robi nie znaczy ze to jest lepsze.

• cooper69 i Tony_Halik lubią to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych