Hej, czy jest jakiś sposób, by po zamknięciu danego programu usuwała się przy okazji jego ikonka z docka ?

Usuwanie ikony z docka po zamknięciu programu

Najlepsza odpowiedź OneGhost , 13 czerwca 2016 - 07:35
Ikonka programu zniknie z Docka wtedy kiedy aplikacja nie jest przypięta. Kliknij na ikonkę trzymając CTRL i sprawdź Opcje / Zatrzymaj w Docku. Dodam jeszcze, że zamknięcie okna nie zawsze w OS X jest równoznaczne z zamknięciem aplikacji, np. taki iTunes nadal działa po zamknięciu okna. Aby go zamknąć klikasz z CTRL na ikonce i wybierasz zamknij albo używasz skrótu CMD + Q.
Przejdź do postu
Napisano 12 czerwca 2016 - 16:53
Napisano 12 czerwca 2016 - 17:04
Ech! Cóż… zazwyczaj pokornie udzielam odpowiedzi, ale tym razem ja też pozwolę sobie na niedzielne lenistwo:
SOA#8
- Kuba2000 lubi to
Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.
Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…
Napisano 12 czerwca 2016 - 17:49
Widzę, że kolega lubi chyba się też udzielać na forum elektroda.pl
Napisano 12 czerwca 2016 - 20:09
Widzę, że kolega lubi chyba się też udzielać na forum elektroda.pl
Zasilacz z czarnej listy. Zamykam wątek.
- Maxavelli lubi to
Nie czytam prywatnych wiadomości.
Napisano 13 czerwca 2016 - 07:35 Najlepsza odpowiedź
Ikonka programu zniknie z Docka wtedy kiedy aplikacja nie jest przypięta. Kliknij na ikonkę trzymając CTRL i sprawdź Opcje / Zatrzymaj w Docku. Dodam jeszcze, że zamknięcie okna nie zawsze w OS X jest równoznaczne z zamknięciem aplikacji, np. taki iTunes nadal działa po zamknięciu okna. Aby go zamknąć klikasz z CTRL na ikonce i wybierasz zamknij albo używasz skrótu CMD + Q.
Użytkownik Damian Dudycz edytował ten post 13 czerwca 2016 - 07:36
Napisano 13 czerwca 2016 - 17:27
Dzięki ! o to mi chodziło
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych