Witam mam problem po aktualizacji oprogramowania do 9.3.1 bateria bardzo krótko trzyma. Ogólnie po sprawdzeniu bateria wydaje się być okej miała 80 cykli zaledwie. Instalowałem na nowo ios i trochę dało ale nie dużo. Teraz właśnie zainstalowałem beta 9.3.2 też jest trochę lepiej. I właśnie nie wiem co robić czy wymieniać baterie czy oddać telefon do wymiany układu u2. Bateria trzyma 6 godzin w trybie czuwania 1h 30min w użyciu. Spada równomiernie wyłącza się przy 0 procent. Gdy się rozładuje do końca i podłączam ją do gniazka to przez 1min jest czarny ekran z baterią i dopiero się włącza. Zawsze reaguje na kabel, do komputera tez się normalnie podłącza. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
A teraz wiadomość do administratora. Albo znajdź mi post z takimi samymi objawami jak umie i wyślesz albo zostaw moje posty w spokoju. Niektóre problemy są specyficzne. Pozostałe posty z podobnymi problemami przeszukałem i nie odnalazłem odpowiedzi. Więc nie przenoś mich postów do kosza, bo będzie dym .
Użytkownik kowal52300 edytował ten post 28 kwietnia 2016 - 11:28