Witam, przybywam tutaj z problemem, a nawet nie jednym i prosiłbym o pomoc!
Dzisiaj kupiłem IPhone 4, jest to mój pierwszy IPhone jaki miałem kiedykolwiek w życiu więc za bardzo się na nim nie znam, ale przejdę do szczegółów...
Osoba która sprzedała mi IPhone dała mi go czysto po resecie, przy tej osobie wszystko sobie od zera ustawiałem, założyłem konto itd, no i wszystko śmigało, więc pomyślałem że jak wszystko działa sciągnę sobie parę aplikacji między innymi:
- Snapchat
- Messenger
No i tutaj pojawia się problem, ponieważ aplikacje uruchomiają się długo, a najbardziej snapchat, załączyć się załączy ale np gdy chcę coś przewinąć czy coś się zacina, nie tylko ta aplikacja tak się zacina, ale też cały telefon nie chodzi tak płynnie jak oglądałem na YouTube recenzje. Czytałem trochę jak zapobiec temu zacinaniu się, trochę w systemie pogrzebałem no i niby troszeczkę płynniej chodzi ale aplikacje nadal się długo ładują, więc tutaj mam takie pytanie:
Czy cofnięcie iOS 7.2.1 na poprzedni coś pomoże? Czy aplikacje oraz system będzie chodził płynniej?
A mój drugi problem to taki, że nie mogę załączyć aplikacji iTunes na windows 7, 64bity.
Informacja: Program iTunes przestał działać.
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASHNazwa aplikacji: iTunes.exeWersja aplikacji: 12.1.3.6Sygnatura czasowa aplikacji: 55f3f807Nazwa modułu z błędem: CoreAudioToolbox.dllWersja modułu z błędem: 7.9.9.6Sygnatura czasowa modułu z błędem: 54ddd41bKod wyjątku: c000001dPrzesunięcie wyjątku: 00000000001fa332Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1Identyfikator ustawień regionalnych: 1045Dodatkowe informacje 1: 66eaDodatkowe informacje 2: 66ea7a2e5bfb3b202955e4c3988e6302Dodatkowe informacje 3: 8acdDodatkowe informacje 4: 8acdfdcb2f384f2884bcc6888dd3ef64
Prosiłbym o pomoc, naprawdę gdybym się na tym znał sam bym sobie pomógł i zrobiłbym to, ale niestety jestem świeżym użytkownikiem IPhone.
Za pomoc prywatną mogę nawet wynagrodzić, bo jest to dla mnie bardzo ważne a boję się oddać tego telefonu do byle jakiego GSM bo nie ufam zbytnio takiemu czemuś.