iPhone 6s z Play - na pudełku napis demo ..?
Posted 18 April 2016 - 14:32
Posted 18 April 2016 - 14:38
Na pewno nie był sprzedany przez play dla klienta - ewentualnie mógł być sprzedany przez salon lub jakiegoś pracownika co zamówił sobie jedną sztukę do ekspozycji więcej. Generalnie jest to normalny iphone tyle że bez słuchawek i trzeba zrobić restore w itunes. Jeśli telefon nowy nieaktywowany to nie dawaj więcej niż 2100zł jeśli używany to odpowiednio mniej.
Posted 18 April 2016 - 15:59
Wersja demo nie jest do sprzedaży, tylko cwaniaki to sprzedają. Wersja DEMO służy tylko do ekspozycji w salonie.
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Posted 18 April 2016 - 16:43
Posted 18 April 2016 - 16:53
- RumburMK likes this
Posted 19 April 2016 - 08:26
Wersja demo nie jest do sprzedaży, tylko cwaniaki to sprzedają. Wersja DEMO służy tylko do ekspozycji w salonie.
Jak najbardziej jest do sprzedaży, przecież salon takiego telefonu nie wyrzuci do śmietnika po zdjęciu z ekspozycji. Jeśli się nie mylę to po pół roku mogą je normalnie sprzedawać. Poza tym dużo jest na rynku takich iPhonów, bo są tańsze w zamówieniu i jeśli ktoś ma do nich dostęp to zamawia do dalszej odsprzedaży. A to iPhone jak każdy inny tylko nie ma w komplecie słuchawek.
- RumburMK likes this
Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl
ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków
kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91
Posted 19 April 2016 - 19:06
Faktycznie, to samo info otrzymałem od gościa z innego punktu z telefonami, który akurat nie miał takiego telefonu na stanie, ale był na tyle uprzejmy, że wyjaśnił mi skąd mógł się wziąć na pudełku napis demo , więc po przeglądnięciu jeszcze trochę internetu , wróciłem po telefon. W zestawie właściwie miałem wszystko z wyjątkiem kluczyka do otwierania tacki z kartą sim, ale to nie problem. Dzięki wszystkim za pomoc
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users