Witam
Mam problem z publikacją strony, którą zrobiłam w iWeb. Tak, wiem, program jest już niewspierany itd., większość odradza go używać. Jednak jest bardzo intuicyjny i taki Macowy, więc bardzo dobrze mi się na nim tworzy. Chciałam opublikować stronę przez Dropbox, ale z racji tego, że katalog Public mają tylko konta Pro i Biznes nie wiem, jak się za to zabrać. Jeśli po prostu wrzucę pliki do stworzonego na dropbox'ie folderu nie mam opcji udostępnienia tak, żeby np. znajomemu pokazała się moja strona. Wszystkie poradniki, niestety, opisują jak udostępnić stronę jeszcze za czasów starego dropa.
Udało mi się opublikować stronę na cba.pl, lecz tam można publikować chyba tylko dwie strony, a ja muszę zrobić przynajmniej trzy projekty... Wolałabym uniknąć bawienia się w zakładanie kilku kont, których i tak nie będę używać po zrobieniu pracy, a dropbox przy okazji umożliwia mi przetrzymywanie ebooków i innych dokumentów, więc fajnie by było, gdyby dawał jeszcze możliwość udostępniania swoich stron.
Nie jestem zbyt obeznana w temacie. Do tej pory zrobiłam tylko kilka stron na weebly i wordpressie, więc nie do końca kumam temat, proszę o wyrozumiałość.