Witajcie !
Co myślicie o połączeniu Apple Watcha z sensorem Polar H7? Czy wpłynie on na dokładność mierzenia pulsu i czy Apple Watch będzie w stanie wyświetlać na bieżąco informacje o tętnie itp. na zegarku ?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 27 marca 2016 - 12:55
Witajcie !
Co myślicie o połączeniu Apple Watcha z sensorem Polar H7? Czy wpłynie on na dokładność mierzenia pulsu i czy Apple Watch będzie w stanie wyświetlać na bieżąco informacje o tętnie itp. na zegarku ?
Napisano 17 kwietnia 2016 - 19:43
A niby jak to sparować ze sobą ?? Bo nie wydaję mi się, żeby iwatch miał możliwość parowania się z innymi urządzeniami oprócz iphonea ??
Napisano 17 kwietnia 2016 - 20:46
Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64 --> Black 12/128
Napisano 18 kwietnia 2016 - 02:14
A niby jak to sparować ze sobą ?? Bo nie wydaję mi się, żeby iwatch miał możliwość parowania się z innymi urządzeniami oprócz iphonea ??
Gdyby tak było, to w opcjach nie było by możliwości przeglądania urządzeń BT.
Napisano 18 kwietnia 2016 - 08:24
apple watch działa z paskami na klate, widziałem na youtube z polarem h7
Napisano 19 kwietnia 2016 - 17:44
To złe ci sie wydaje
No to w sumie dobrze
Gdyby tak było, to w opcjach nie było by możliwości przeglądania urządzeń BT.
No faktycznie. nawet jest taka opcja , ale mimo wszystko nie wydaje mi się, żeby było warto rezygnować z pulsometru (jeśli ktoś takowy posiada) kosztem apple watcha.
Napisano 25 września 2016 - 18:58
Czy jest tu ktoś kto używa tego zegarka do treningów biegowych bardziej złożonych niż śledzenie czasu i dystansu biegu?
Chodzi mi czy jest możliwość ustawienia np. nike app aby zegarek nam pokazywał tempo chwilowe, tempo okrążenia czy też ręczne łapanie międzyczasów? Czy są jakieś aplikacje które wspierają bardziej zaawansowane funkcje czy to jednak jest tylko zegarek do podstawowego śledzenia aktywności?
Laptop: MacBook Pro 13' Touch Bar 2016, Telefon: iPhone X 64 GB, Tablet: iPad 9,7 2017 32 GB Wifi+LTE
Napisano 27 września 2016 - 06:48
Czy ktoś może odpowiedzieć?Czy jest tu ktoś kto używa tego zegarka do treningów biegowych bardziej złożonych niż śledzenie czasu i dystansu biegu?
Chodzi mi czy jest możliwość ustawienia np. nike app aby zegarek nam pokazywał tempo chwilowe, tempo okrążenia czy też ręczne łapanie międzyczasów? Czy są jakieś aplikacje które wspierają bardziej zaawansowane funkcje czy to jednak jest tylko zegarek do podstawowego śledzenia aktywności?
Napisano 27 września 2016 - 21:59
Czy ktoś może odpowiedzieć?
najwidoczniej nikt kto trochę ambitniej niż truchtanie trenuje bieganie nie używa apple watcha do treningów Szkoda
Laptop: MacBook Pro 13' Touch Bar 2016, Telefon: iPhone X 64 GB, Tablet: iPad 9,7 2017 32 GB Wifi+LTE
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych