Jeśli na 8.4.1 mam możliwość przełączenia na 2G to na 9.3 też będę miał tą możliwość? (TMobile)
Będziesz miał mam tmobile i mogę przełączać 2g 3g lte
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 25 March 2016 - 18:28
Jeśli na 8.4.1 mam możliwość przełączenia na 2G to na 9.3 też będę miał tą możliwość? (TMobile)
Posted 25 March 2016 - 19:27
Będziesz miał mam tmobile i mogę przełączać 2g 3g lte
Posted 25 March 2016 - 20:28
No ja bylbym ostrozny z ta pewnością
Posted 25 March 2016 - 20:43
Telefon: iPhone 6S 64 GB, iPhone 4S 16 GB Komputer: iMac 21,5 (połowa 2011) Odtwarzacz: iPod Nano 3G i iPod Shuffle 3G
Posted 25 March 2016 - 21:15
Posted 25 March 2016 - 21:43
Posted 26 March 2016 - 09:51
no i gdzie ta moja aktualizacja ? na 5s ciagle pokazuje 9.2.1
Posted 26 March 2016 - 10:30
Miałem tak w poniedziałek kiedy serwer był przeciążonyno i gdzie ta moja aktualizacja ? na 5s ciagle pokazuje 9.2.1
Posted 26 March 2016 - 10:40
Miałem tak w poniedziałek kiedy serwer był przeciążony
Ciekawe tylko, ze w dniu wydania pokazywalo 9.3 a od wczoraj znowu 9.2.1
Posted 26 March 2016 - 10:41
Może to w związku z wydaniem poprawki 9.3
Posted 26 March 2016 - 10:42
Może to w związku z wydaniem poprawki 9.3
poprawki do poprawionego systemu?
Posted 26 March 2016 - 10:54
poprawki do poprawionego systemu?
Tak http://myapple.pl/po...rszych-urzadzen
Wprawdzie to poprawka tylko dla iPada i starszych urządzeń ale może dlatego Twój telefon jeszcze jej nie widzi ;-)
Posted 26 March 2016 - 11:42
Posted 26 March 2016 - 12:38
Inżynierowie iOS kolejny raz dali ciała. Przy tak długim programie beta, gdzie miliony ludzi ludzi testowali 7 wersji iOS 9.3 wypuścili ostatecznie inna wersje jako oficjalna... No i mamy tego skutek w postaci problemów z aktywacją na starszych modelach.
Sama aktualizacja jest najlepsza wersja iOS 9 do tej pory. Tak powinien wyglądać i chodzić ten system podczas premiery 6s. Starsze urządzenia jak iPad 3 i iPhone 4s działają trochę lepiej. Na 6s można powiedzieć ze działa idealnie. Jedynie zdarzyło mi się kilka razy zamrożenie safari. Po wciśnięciu Home i powrocie do safari było już ok. Nie wykluczam chociaż ze to wina adblockera. W końcu tez nie ma tego cholernie irytującego opoźnienia przy odblokowaniu, a Touch ID działa bez żadnych opóźnień. Nie sposób tez zauważyć optymalizacji safari które działa zauważalnie szybciej co potwierdzają wszystkie przeglądarkowe benchmarki.
Generalnie nie potrafię zrozumieć dlaczego ktoś wciąż siedzi na ios 8.4.1, w szczególności na iPhonie 5s. iOS 9.3 działa tak samo szybko a ma kilka nowych funkcji (dla mnie warto dla samego adblocka) i bateria działa zauważalnie lepiej.
(iPhone 6) Pierwsze wersje iOS 9 działały słabiej, miały lagi przy Spotlight - więc zostałem na 8.4.1. Teraz przy 9.3 słyszę że już jest spoko, ale ciągle siedzę na 8.4.1 ponieważ wolę tydzień poczekać i dowiedzieć się co Apple zwaliło i czy będę mógł z tym żyć.
BTW, ma ktoś z Was problem z otwieraniem linków na iOS 9?
Posted 26 March 2016 - 13:04
(iPhone 6) Pierwsze wersje iOS 9 działały słabiej, miały lagi przy Spotlight - więc zostałem na 8.4.1. Teraz przy 9.3 słyszę że już jest spoko, ale ciągle siedzę na 8.4.1 ponieważ wolę tydzień poczekać i dowiedzieć się co Apple zwaliło i czy będę mógł z tym żyć.
BTW, ma ktoś z Was problem z otwieraniem linków na iOS 9?
Dokladnie.Bede siedzial tak dlugo na 8.4.1, az ios 9 bedzie tak samo idealnie plynny.
Posted 26 March 2016 - 13:16
Posted 26 March 2016 - 13:25
[edited] never mind
Edited by Lita, 26 March 2016 - 13:28.
Posted 26 March 2016 - 13:26
Bateria trzyma bardzo dobrze.Apple do telefonu dodaje ladowarke.Telefon jest bezpieczny.Animacje dzialaja idealnie i nic nie przycina.Jestem bardzo zadowolony, szczegolnie gdy czytam te posty utrapionych uzytkownikow zmagajacymi sie z problemami.
Posted 26 March 2016 - 13:27
Edited by iNdeed, 26 March 2016 - 13:40.
Posted 26 March 2016 - 14:51
Aha czyli lepiej jak bateria krócej trzyma, strony wczytują się w safari wolniej i są zawalone reklamami, a system pozbawiony jest aktualnych zabezpieczeń, bo animacje czasem przytną, a aplikacje uruchamiają się ułamki sekund dłużej hhahahaha
Proszę bardzo, wyśmiewaj się ze mnie, ale chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Telefon jest dla mnie ważnym urządzeniem i nie zamierzam sobie pozwolić na to aby przez aktualizację systemu mieć z nim jakieś problemy. Z tego powodu zamierzam zaaktualizować sobie telefon, ale dopiero po jakimś czasie od wydania systemu, tak żebym mógł być pewien że będzie on działał dobrze.
Posted 26 March 2016 - 16:16
Posted 26 March 2016 - 16:33
http://www.chip.pl/news/bezpieczenstwo/luki-bezpieczenstwa/2016/03/uwaga-krytyczna-luka-w-systemach-ios-i-os-x
Proszę bardzo, choćby ta luka. Wasze telefony są całkowicie otwarte na przejęcie danych.
Do tego dochodzi niekompatybilność ze wszystkimi appkami z AppStore, gorsza wydajność w safari, słabsze zarządzanie energią, brak nowych funkcji. Płynność i szybkość systemu jest praktycznie bez zmian. Pozostają wasze urojenia. Kwestia tego, ze boisz sie aktualizować bo system jest niesprawdzony to już w ogóle herezje. Błąd aktualizacji naprawili w nowej rewizji. Z domu tez nie wychodzisz bo możesz mieć wypadek? Ale to dyskusja bez sensu. Coś na wzór rozmowy z antyszczepionkowcami. Czyli jak z betonem.
a co niby mieli by mi wykrasc z telefonu? zdjecie psa? albo wiadomosci w whatsapp? Mnie szarpanie animacji bardzo denerwuje.Przyklad.Przejdz z pozycji pionowej do poziomej w messenger lub GG. Albo chwilowe zamrozenia przy otwieraniu folderow lub programow.
Posted 26 March 2016 - 17:15
http://www.chip.pl/news/bezpieczenstwo/luki-bezpieczenstwa/2016/03/uwaga-krytyczna-luka-w-systemach-ios-i-os-x
Proszę bardzo, choćby ta luka. Wasze telefony są całkowicie otwarte na przejęcie danych.
Do tego dochodzi niekompatybilność ze wszystkimi appkami z AppStore, gorsza wydajność w safari, słabsze zarządzanie energią, brak nowych funkcji. Płynność i szybkość systemu jest praktycznie bez zmian. Pozostają wasze urojenia. Kwestia tego, ze boisz sie aktualizować bo system jest niesprawdzony to już w ogóle herezje. Błąd aktualizacji naprawili w nowej rewizji. Z domu tez nie wychodzisz bo możesz mieć wypadek? Ale to dyskusja bez sensu. Coś na wzór rozmowy z antyszczepionkowcami. Czyli jak z betonem.
Co to znaczy otwarte na przejęcie danych - muszę wejść na jakąś stronę w internecie albo zainstalować jakąś aplikacje? Wystarczy uważać. Zrozum więc agresywny kolego - to że czekam aż Wy mi przetestujecie ten system i jest to tylko i wyłącznie moja decyzja (której powody już podałem) i która w żaden sposób nie wpływa na innych ludzi a tylko i wyłącznie na mnie, więc przestań się wtrącać w nie swoje sprawy.
Posted 26 March 2016 - 17:37
Posted 26 March 2016 - 17:38
0 members, 2 guests, 0 anonymous users