Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jaki program najlepszy na narty (zapis trasy)

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Rafał Tonn

Rafał Tonn
  • 18 posts

Posted 14 March 2016 - 21:18

Do biegania RunKeeper a na narty co polecicie?
Zależy mi na dobry zapisie trasy, prędkości, wysokości, automatycznym rozróżnianiu wjazdu wyciągiem na górę i zjazdu w dół.
Dobrze by było gdyby aplikacja dogadywała się z Apple Health.

#2 North

North
  • 1336 posts

Posted 15 March 2016 - 00:08

Ja korzystam z Ski Tracks.

• tomasz likes this

#3 lucas3333

lucas3333
  • 1 posts

Posted 04 May 2016 - 13:42

Możesz sprawdzić sobie Traseo.pl - współpracuje z kilkoma platformami, sprawdzi się a iPoda, iPada i system Android. Pozwala nagrywać ślady GPS, pobierać gotowe trasy z aplikacji, wyszukiwać ciekawe szlaki w pobliżu. Moim zdaniem świetne rozwiązanie dla turystów.

#4 Rafał Tonn

Rafał Tonn
  • 18 posts

Posted 04 May 2016 - 17:21

Możesz sprawdzić sobie Traseo.pl - współpracuje z kilkoma platformami, sprawdzi się a iPoda, iPada i system Android. Pozwala nagrywać ślady GPS, pobierać gotowe trasy z aplikacji, wyszukiwać ciekawe szlaki w pobliżu. Moim zdaniem świetne rozwiązanie dla turystów.

Dzięki wielkie. Teraz już nie mam gdzie ale w następnym sezonie przetestuję. Sprawdzałem kilka programów, jedne ciekawe inne mniej. Po wakacjach a przed sezonem będę chciał coś na portalu napisać o nich, jakaś mała recenzja. Może uda się jeszcze dorzucić Traseo.pl Pozdrawiam.

#5 tomasz

tomasz

• 10981 posts

Posted 19 January 2017 - 18:42

Zamierzam za kilka dni przetestować Ski Tracks

Największą zaletą tej aplikacji jest fakt, że rozpoznaje ona kiedy zjeżdżamy na nartach a kiedy jedziemy wyciągiem na górę (i nie zlicza nam tego do ogólnie przebytych metrów, spalonych kalorii, itd).

Jej minusem jest to, że to kolejna appka (na codzień do biegania, roweru, itd używam Endomondo), którą musimy zainstalować, założyć sobie konto...

Na plus - jest kompatybilna z aplikacją Zdrowie (Health).

#6 rakso70

rakso70
  • 5 posts

Posted 15 September 2017 - 12:41

Dzień dobry.

Rozumiem, że owa aplikacja do prawidłowego działania, poza załączonym gps-em, potrzebuje jeszcze "netu"?

#7 Rafał Tonn

Rafał Tonn
  • 18 posts

Posted 16 September 2017 - 14:52

Dzień dobry.

Rozumiem, że owa aplikacja do prawidłowego działania, poza załączonym gps-em, potrzebuje jeszcze "netu"?

SkiTrack nie potrzebuje "netu". Mozna używać bez. No chyba, że chcesz w danej chwili pochwalić się osiągnięciami na FaceBooku to wtedy musi być. :)

#8 jarooo

jarooo
  • 349 posts
  • SkądTarnów

Posted 17 September 2017 - 07:16

Żadna aplikacja zapisująca ślad GPS nie potrzebuje netu. Potrzebuje tylko danych GPS. 

#9 g00rek

g00rek
  • 23 posts

Posted 14 March 2018 - 10:34

Hej, zrobiłem zestawienie. U mnie wygrała Trace Snow

https://michalgoreck...nowboardzistow/

• tomasz likes this

#10 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1826 posts

Posted 14 March 2018 - 10:49

Ja używam Ski Tracks. Także na Apple Watch. Wcześniej próbowałem Ski+. Ski Tracks łagodnie traktuje baterię, daje podstawowe dane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users