Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jak odzyskać usunięte zdjęcia z Icloud ?

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ConectA__

ConectA__
  • 5 posts

Posted 03 March 2016 - 09:03

Witam 

Panowie przepraszam jak się powtarzam ale nie mogłem nic poszukać. Chodzi o to że miałem wcześniej Iphona 6 z 64gb, teraz kupiłem 6s ale 16GB....słaby wybór ale nie chciałem czekać na dostawę u operatora 64gb. Moje pytanie jest takie, nie wiedziałem ze jak mam podłączonego Iclouda do telefonu to jak usunę zdjęcia w telefonie to usuwają się na icloudzie również......czy można je w jakikolwiek sposób odzyskać ?? I jak mam zwolnić miejsce żebym nie miał wszystkich zdjęć w telefonie takich z ostatnich 1,5 roku ale żeby się wgrywały na Iclouda ale żebym nie musiał ich gromadzić w telefonie??? Jest jakiś sposób ?? 

Proszę o odpowiedź

#2 edwa

edwa
  • 880 posts
  • SkądGdańsk, PL

Posted 03 March 2016 - 09:07

Jeśli zrobiłeś to niedawno to wystarczy przecież wejść w "ostatnio usunięte" i można je odzyskać :).

#3 ConectA__

ConectA__
  • 5 posts

Posted 03 March 2016 - 09:36

no właśnie tez usunąłem od razu te pliki z tego folderu ....

#4 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 03 March 2016 - 09:50

No to nie odzyskasz. Chyba, że jeszcze masz starą kopię zapasową z tymi zdjęciami, to przywróć z kopii telefon i zgraj te zdjęcia na komputer.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#5 ConectA__

ConectA__
  • 5 posts

Posted 07 March 2016 - 07:52

dobra stratę zdjęć jakoś przeżyję. Mam w sumie tą kopię danych z tymi zdjęciami ale nie chcę teraz przywracać jej. A może mi ktoś podpowiedzieć. Nie chcę mieć wszystkich zdjęć na telefonie bo mi zajmują miejsca ale chce by nowe zdjęcia się zgrywały do Iclouda automatycznie. Jak mam poustawiać telefon żeby tak robił ?? Chodzi o to że połasiłem się na 16gb i mam mało miejsca .....Te stare które przykładowo zrobione były z 2 iphonów niech zostaną na Icloudzie a nowe niech się zgrywają aha i jak będę chciał je usunąć to żeby się z telefonu usuwały ale nie z Iclouda. czy żeby tak zrobić to muszę bibliotekę zdjęć Icloud wyłączyć ??  

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users