Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Jak odzyska膰 usuni臋te zdj臋cia z Icloud ?

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ConectA__

ConectA__
  • 5 post贸w

Napisano 03 marca 2016 - 09:03

Witam 

Panowie przepraszam jak si臋 powtarzam ale nie mog艂em nic poszuka膰. Chodzi o to 偶e mia艂em wcze艣niej Iphona 6 z 64gb, teraz kupi艂em 6s ale 16GB....s艂aby wyb贸r ale nie chcia艂em czeka膰 na dostaw臋 u operatora 64gb. Moje pytanie jest takie, nie wiedzia艂em ze jak mam pod艂膮czonego Iclouda do telefonu to jak usun臋 zdj臋cia w telefonie to usuwaj膮 si臋 na icloudzie r贸wnie偶......czy mo偶na je w jakikolwiek spos贸b odzyska膰 ?? I jak mam zwolni膰 miejsce 偶ebym nie mia艂 wszystkich zdj臋膰 w telefonie takich z ostatnich 1,5 roku ale 偶eby si臋 wgrywa艂y na Iclouda ale 偶ebym nie musia艂 ich gromadzi膰 w telefonie??? Jest jaki艣 spos贸b ?? 

Prosz臋 o odpowied藕

#2 edwa

edwa
  • 880 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk, PL

Napisano 03 marca 2016 - 09:07

Je艣li zrobi艂e艣 to niedawno to wystarczy przecie偶 wej艣膰 w "ostatnio usuni臋te" i mo偶na je odzyska膰 :).

#3 ConectA__

ConectA__
  • 5 post贸w

Napisano 03 marca 2016 - 09:36

no w艂a艣nie tez usun膮艂em od razu te pliki z tego folderu ....

#4 OleYek

OleYek

• 17聽478 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 03 marca 2016 - 09:50

No to nie odzyskasz. Chyba, 偶e jeszcze masz star膮 kopi臋 zapasow膮 z tymi zdj臋ciami, to przywr贸膰 z kopii telefon i zgraj te zdj臋cia na komputer.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum mi艂o艣nik贸w technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gad偶etach

#5 ConectA__

ConectA__
  • 5 post贸w

Napisano 07 marca 2016 - 07:52

dobra strat臋 zdj臋膰 jako艣 prze偶yj臋. Mam w sumie t膮 kopi臋 danych z tymi zdj臋ciami ale nie chc臋 teraz przywraca膰 jej. A mo偶e mi kto艣 podpowiedzie膰. Nie chc臋 mie膰 wszystkich zdj臋膰 na telefonie bo mi zajmuj膮 miejsca ale chce by nowe zdj臋cia si臋 zgrywa艂y do Iclouda automatycznie. Jak mam poustawia膰 telefon 偶eby tak robi艂 ?? Chodzi o to 偶e po艂asi艂em si臋 na 16gb i mam ma艂o miejsca .....Te stare kt贸re przyk艂adowo zrobione by艂y z 2 iphon贸w niech zostan膮 na Icloudzie a nowe niech si臋 zgrywaj膮 aha i jak b臋d臋 chcia艂 je usun膮膰 to 偶eby si臋 z telefonu usuwa艂y ale nie z Iclouda. czy 偶eby tak zrobi膰 to musz臋 bibliotek臋 zdj臋膰 Icloud wy艂膮czy膰 ??  

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych