Witam.
Mam takie pytanie, czy istnieje jakiś sposób, aby na ipadzie który jest powiązany z moim kontem, i tym samym - moją lokalizacją; zainstalować aplikację przeznaczoną dla innego regionu?
Konkretnie chodzi mi o jedną grę: https://itunes.apple.com/my/app/thunder-strike/id956067700?mt=8
Niestety, nie jest ona dostępna w naszym appstorze, próbując otworzyć ten link na ipadzie dostaję informację iż wskazana aplikacja jest dostępna w Malezyjskiej wersji appstore, ale po przełączeniu na nią i tak nie mam możliwości pobrania gry bo ipad nadal jest powiązany z moim - Polskim kontem.
Dodam jeszcze, że zależy mi na tej grze, bo gram w jej "klona" tj. wersję wypuszczoną na nasz region już prawie rok czasu, ale niestety osoby odpowiedzialne za rozwój naszej wersji całkowicie olewają temat i chciałbym przejść na wersję gdzie się dzieje coś nowego. Od razu zaznaczam że chcę pobrać tę grę normalnie ze sklepu, nie chodzi tu o jakieś wersje pirackie czy coś w tym stylu.
Wiem, że mogę wylogować się ze swojego konta, i utworzyć nowe, ale nie wiem czy wtedy nie stracę wszystkich zainstalowanych obecnie aplikacji, a tego chciałbym uniknąć.