O jakich normach mówisz? Nie miałem takiej sytuacji w przypadku 5s, szóstka, również OK. Aparat działał natychmiast. Wczoraj chciałem zrobić zdjęcie i znowu zwiecha. Czekałem kilka sekund i ubiłem aparat. Wkrótce odwiedzę Cortland.
O takich, że prawdopodobnie nie ma określonego czasu ile może uruchamiać się aparat od do, powiedzą ci, że może się uruchamiać 10 sekund i tyle. Jak ja odsyłałem 6S Plusa z Samsungiem ze względu na dużo niższy czas pracy na baterii w porównaniu do TSMC, a były to różnice po kilka godzin, nie jakieś minuty, to konsultantka na infolinii Apple powiedziała mi, że nie ma określonych precyzyjnych różnic jakie mogą występować pomiędzy tymi samymi modelami, tzn. jeden 6S Plus może pracować 7 godzin a drugi 14 i nic z tym nie zrobią, bo stwierdzą że telefon sprawny, bateria też i że różnica wynika ze sposobu użytkowania i tyle. Zawsze można próbować, ale jeżeli aparat działa po tych 10-15 sekundach, robi dobre zdjęcia to podejrzewam, że nic nie zrobią. Powiedzą, że zdarza się. Godziny się przecież nie uruchamia.
Użytkownik MasterM edytował ten post 29 lutego 2016 - 16:51