Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Nagrywanie filmów w iphonie 6 i ich bezpośrednie zapisywanie w chmurze

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 pacyfic

pacyfic
  • 28 posts

Posted 16 February 2016 - 23:19

Witam

Od kilku miesięcy mam pierwszego iphona 6 , telefon jest świetny i bezproblemowy w dodatku bardzo przyjemny w obsłudze. Mam pytania :

1).Przypuśćmy że nagrywam film lub robię zdjęcia, w telefonie jest internet, podczas nagrywania lub bezpośrednio po zakończeniu nagrywania telefon został by fizycznie zniszczony, czy jest możliwość aby nagrywane filmy i zdjecia bezpośrednio były zapisywane w tzw chmurze aby była możliwość ich odzyskania.

2). Po zakończeniu nagrywania w telefonie film lub zdjęcie zostanie skasowane czy zostaje ono bezpowrotnie stracone czy jest może gdzieś zachowane ?.

dziękuje za odpowiedz.

#2 GreaTskY

GreaTskY
  • 3303 posts
  • Skądtowni?

Posted 16 February 2016 - 23:43

1. Ustawienia - iCloud - Zdjęcia - Biblioteka Zdjęć iCloud - Włącz

Edited by GreaTskY, 16 February 2016 - 23:43.

Komputer:  MacBook Air z M2 / 8 CPU / 10 GPU / 16 Neural Engine / 16 GB Ram / Dysk SSD 256 GB / Kolor Północ / MacOS Sequoia 15 - Beta 2

Telefon:  iPhone 15 Pro / 128 GB / Tytan Naturalny / iOS 18 - Beta 3

#3 pacyfic

pacyfic
  • 28 posts

Posted 17 February 2016 - 00:35

1. Ustawienia - iCloud - Zdjęcia - Biblioteka Zdjęć iCloud - Włącz

Mam to włączone , jeśli jednak telefon jest pod zasięgiem internetu to ostatnie zdjęcia lub filmy mam na komputerze w icloud z poniedziałku mimo że pisze że uaktualniono kilka minut temu... jeśli zrobię nowe zdjęcie lub film mam rozumieć że w icloud jest dopiero na następny dzień ?...

#4 edwa

edwa
  • 880 posts
  • SkądGdańsk, PL

Posted 17 February 2016 - 08:48

Skorzystaj z chmury OneDrive - ja mam tam przechowywane swoje zdjęcia od długiego czasu. 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users