Podejrzany IPhone 5s
Posted 14 January 2016 - 23:26
Posted 14 January 2016 - 23:31
Co znaczy będzie ok ? To że ekran jest nieoryginalny to że bateria jest nieoryginalna albo używana, obudowa gorszej jakości akcesoria w zestawie nieoryginalne? Być może po rozebraniu telefonu może okazać się że brakuje części. Uważasz że to jest ok ? Czy gdyby sprzedawca poinformował o tych faktach to byś zakupił taki sprzęt w cenie może 200zł niższej niż niż normalny sprzęt.
Dałem 1450 zł
http://allegro.pl/ip...5923724770.html
zwróć i szukaj nowego - tyle że musisz udowodnić że zostałeś wprowadzony w błąd i towar jest niezgodny z umową bo pewnie bez powodu oddać nie możesz bo jak rozumiem kupiłeś stacjonarnie ?
Posted 14 January 2016 - 23:31
Dlatego chce sie upewnić czy to chiński skladakCo znaczy będzie ok ? To że ekran jest nieoryginalny to że bateria jest nieoryginalna albo używana, obudowa gorszej jakości akcesoria w zestawie nieoryginalne? Być może po rozebraniu telefonu może okazać się że brakuje części. Uważasz że to jest ok ? Czy gdyby sprzedawca poinformował o tych faktach to byś zakupił taki sprzęt w cenie może 200zł niższej niż niż normalny sprzęt.
Posted 14 January 2016 - 23:33
Wrzuć foto pudełka i akcesoriów często dają taką podrabianą kwadratową ładowarkę. I oprócz tego zrób co ci napisałem raport + ilość cykli.
Posted 14 January 2016 - 23:35
Co znaczy będzie ok ? To że ekran jest nieoryginalny to że bateria jest nieoryginalna albo używana, obudowa gorszej jakości akcesoria w zestawie nieoryginalne? Być może po rozebraniu telefonu może okazać się że brakuje części. Uważasz że to jest ok ? Czy gdyby sprzedawca poinformował o tych faktach to byś zakupił taki sprzęt w cenie może 200zł niższej niż niż normalny sprzęt
To jest wróżenie z fusów
- marooo likes this
Posted 14 January 2016 - 23:36
Macbook Pro 15" 2018 i7 2.6/560X/32GB/512GB | iPhone 11 Pro MAX | AW V 44mm | iPad Pro 12.9 WiFi+Cell 3gen | HomePod | AirPods
Posted 14 January 2016 - 23:39
Posted 14 January 2016 - 23:41
Chinole na obudowach już IMEIe wpisują, także imei że się zgadza nic nie znaczy
Oczywiście że nie jak pisałem taki telefon ma zawszę nieoryginalną obudowę,nieoryginalny wyświetlacz i nieoryginalną albo używaną regenrowaną baterię - to jest optymistyczne np telefon miał zbitą szybkę tylko i wiadomo jakieś ryski na obudowie.
W najgorszym wypadku może być sztuka np przejechana autem gdzie cudem się udało uratować płytę a wszystko inne taśmy przyciski wibracje kamery itp są zamiennikami.
Posted 14 January 2016 - 23:44
W najgorszym wypadku może być sztuka np przejechana autem gdzie cudem się udało uratować płytę a wszystko inne taśmy przyciski wibracje kamery itp są zamiennikami.
Ponosi cie już ostro fantazja. To co piszesz w postach to są TYLKO DOMYSŁY.
Posted 14 January 2016 - 23:49
Ponosi cie już ostro fantazja. To co piszesz w postach to są TYLKO DOMYSŁY.
Napisałem co jest w najlepszym wypadku a co w najgorszym jeśli tylko płyta daje jakieś oznaki życia to jak uda się ją naprawić pakują ją w taki full set i już telefonik odnowiony. Ktoś kiedyś wstawiał tu zdjęcie takiego 3gs po odnowieniu - po rozebraniu brakowało połowy śrubek i ekranów.
Posted 14 January 2016 - 23:51
Tak wyglada ładowarka
Raporty zrobie jutro
Posted 15 January 2016 - 00:16
http://img05.allegro...1/60/5550116016
Tak wyglada ładowarka
Raporty zrobie jutro
Proszono Cię o zrobienie zdjęć Twojej ładowarki, a nie wklejanie linków do znalezionych w sieci ładowarek "takich jak".
Jak wygladają ładowarki do iPhone - to większość wie.
Witam, zakupiłem dzisiaj IPhone 5s refurbished i coś mnie zaniepokoiło. Kiedy włączyłem Siri, było ono w języku chińskim.
Proces "odnawiania" nie został przez Chińczyka zakończony ![]()
- marooo likes this
Pomogłem ? - Lubię to
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users