Chciałbym kupić telefon i niestety blokada
Od kiedy nowy użytkownik może napisać post w giełdzie?
Napisano 08 stycznia 2016 - 19:34
Napisano 08 stycznia 2016 - 21:47
Dział giełda jest dostępny od grupy "Użytkownik". Po przekroczeniu 20 postów w działach merytorycznych nowo zarejestrowany ("Newbie") z automatu jest przenoszony do grupy "Użytkownik" i od tego momentu może korzystać z działu "Giełda". Wyjątkiem jest "Zlecę/zatrudnię" gdzie wymagane jest 50 postów.
ul. Stryjeńskich 10 lok usł 2A.
02-791 Warszawa tel: 533-996-563 lub 796-440-048
http://www.macbook-service.com
Napisano 09 stycznia 2016 - 02:29
W sumie dobrze wiedzieć bo nie mogłem znaleźć tej informacji co kolega wyżej napisał, w dziale sprzedam informacja mówi o stażu 3mc lub 10 postach, rozumiem, że to nie ma zastosowania do działu "kupię"?
iPhone 12 mini iPhone 5s iPad 8 th HomePod mini
Napisano 10 lutego 2016 - 19:37
Wydaje mi się, że warto by zmniejszyć ilość wymaganych postów do napisania tematu w dziale kupię, nikomu to nie zaszkodzi, a już aktywni użytkownicy będą mieli większą szansę na sprzedaż sprzętu (chyba, że taka opcja jest niemożliwa i musiałaby obowiązywać w całym dziale giełda?).
Napisano 13 kwietnia 2016 - 08:23
Witam
Przymierzam się do zakupu pierwszego iPhona. Chciałem dać ogłoszenie w dziale Kupię. Czy faktycznie muszę najpierw nabić 20 postów ? Logiczniejsze dla mnie będzie udzielanie się/szukanie pytań/odpowiedzi gdy już będę posiadał iPhona...
Pozdrawiam
Maetusz
Napisano 15 kwietnia 2016 - 00:55
Niektóre działy mają ograniczenie pisania dla nowych użytkowników.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Napisano 15 kwietnia 2016 - 09:06
Pozdrawiam
Napisano 01 września 2016 - 10:58
Dobrze wiedzieć... trochę słabo, jeżeli można wiedzieć z jakich przyczyn zrobiona jest taka blokada?
Napisano 01 września 2016 - 11:12
Zaraz pojawiłaby się grupa zawodowych sprzedawców, którzy niby jako osoby prywatne, zasypałyby giełdę szrotem. Tak myślę
- cronopioverde i ezop12 lubią to
Napisano 01 września 2016 - 11:28
Zaraz pojawiłaby się grupa zawodowych sprzedawców, którzy niby jako osoby prywatne, zasypałyby giełdę szrotem. Tak myślę
dla osób które chcą kupić faktycznie lepszy byłby niższy limit, natomiast osoby które sprzedają musiałby mieć wyższy
takie rozwiązanie było by w sam raz.
Generalnie gdybym kupował używanego Appla wolałbym kupić z dobrego źródła, sądzę że forum to własnie dobre miejsce na odkup używanego sprzętu.
Pytanie czy technicznie da się to w prosty sposób rozwiązać.
Napisano 01 września 2016 - 15:54
dla osób które chcą kupić faktycznie lepszy byłby niższy limit, natomiast osoby które sprzedają musiałby mieć wyższy
takie rozwiązanie było by w sam raz.
Generalnie gdybym kupował używanego Appla wolałbym kupić z dobrego źródła, sądzę że forum to własnie dobre miejsce na odkup używanego sprzętu.
Pytanie czy technicznie da się to w prosty sposób rozwiązać.
Dokładnie tak.
Napisano 09 września 2016 - 17:47
Napisano 20 września 2016 - 05:09
Strasznie slabo z ta blokada. Chcialem kupic iphona ale.. co mam o nim pisac, jesli nic o nim nie wiem? Na wyrost zadawac pytania? To sie zacznie po kupnie
Pozdrawiam
Napisano 09 lutego 2017 - 18:55
Witam serdecznie niestety mam ten sam problem co koledzy wyżej. Jestem użytkownikiem androida co prawda już w najczystszej formie jaka jest dostępna od googl'a czyli Nexusa/Pixela ale chciałbym spróbować tego osławionego produktu Appla jakim jest Iphone. Chciałem zamieścić w dziale "kupie" ale niestety nie mogę. Jako że sie nie znam absolutnie na iphonach więc ciężko będzie napisać 10 merytorycznych postów.
[CIACH] - mimo wszystko to nie dział giełda
pozdrawiam
Napisano 19 marca 2017 - 22:04
Niektóre działy mają ograniczenie pisania dla nowych użytkowników.
No właśnie. I tych działów jest całe mnóstwo. Ja jestem tutaj nowy, mam iPhone'a 7 chciałbym w tematach dotyczących baterii czy systemu napisać o moich wrażeniach na tle BlackBerry (głównie telefony tej firmy do tej pory używałem) i nie mogę Większość tematów jest dla mnie zamknięta. Mnie osobiście akurat giełda nie jest do niczego potrzebna.
Jak mam nabić 10 merytorycznych postów, jak w większości tematów nie mogę się wypowiedzieć.
i P h o n e | 6 s P l u s
Napisano 07 listopada 2017 - 23:18
Prawie nigdzie nie można pisać i aż 20 pastów dla sztuki trzeba napisać - funny
iPhone 16 Pro 256GB Desert Titanium, Apple Watch Ultra 2 Black Titanium, AirPods Pro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych